Dodo-Kolín Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 Zdravím Vás motokolegové. Mám problém s klimoškou. Během 2-3 měs. uteče a nikdo na to nepřijde kudy. Minule jsme tam dali i barvivo a servisman nic nenašel ani UV lampou nebo čichačkou. Co s tím? Teď je tam 2x více barviva a měsíc budu jezdit se zapnutou klimou a pak pojedu do servisu na znovu detekci. Může to zdrhat třeba i pod palubkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 Přečti si na druhém fóru téma Kondenzátor klimatizace, je to v sekci Interiér, třeba ti to pomůže, mám pocit ža mi to tam také utíká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 8. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 Zajímavé. Takže ta bílá záslepka..... To je v Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Zajímavé. Takže ta bílá záslepka..... To je v Přesně tak,teď právě řeším.Musím koupit celou stěnu i s vysoušečem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 11. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Na kolik ta sranda zase vyjde??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saxo Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Nebo přetěsnit tu bílou zátku....zatím mě to drží bez problémů. Je to levnější varianta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 U některejch zátek je problém nejdou vyšroubovat a musí se koupit celej novej chladič ,ale pokud jde vyšroubovat tak pak je to už sranda za pár kaček.To je bolest klimy OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Jeden typ chladiče nelze opravit a to je ten co má tu trubku se zátkou zmáčklou,zalisovanou.Upozorňovali mne,ať si koupim chladič a vysoušeč zvlášť.Origo škoda 6162,-kč je to ta varianta neopravitelná,jinak chladič cca 3000,- a vysoušeč cca 1000,-.Samozřejmě že ne ve škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 Tak mi dnes Sebo udělal cenu 2600,- za chladič s vysoušečeml,ale jedná se o ten,co tam mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 Dnes vyměněno,chladič 2600,-kč,práce 650,-kč,náplň 950,-kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirts Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Nebo přetěsnit tu bílou zátku....zatím mě to drží bez problémů. Je to levnější varianta Řeším teď stejný problém. Mohu se zeptat, jak jste přetěsnil? Měnil jste i vysoušeč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 (editace) Dnes vyměněno,chladič 2600,-kč,práce 650,-kč,náplň 950,-kč. Jak to měnili, mě Garny strašil, že cena práce bude vysoká, protože se musí rozebrat celý předek. cca 3000,- Dík za info Editováno: 6. Listopad 2010, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saxo Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Taky mě bylo řečeno , že rozebrání je složitý...ale opak je pravdou:) dokonce, když sem měl vyndanej chladič na přetěsnění, normálně sem s autem jezdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Jak to měnily, mě Garny strašil, že cena práce bude vysoká, protože se musí rozebrat celý předek. cca 3000,- Dík za info Musely se prý vytáhnout chladiče směrem do motorovéo prostoru.Cena za práci 650,-kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirts Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Poradí někdo, prosím, jak a čím tu zátku přetěsnit? Je třeba měnit vysoušeč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 (editace) Pokud se ti ji podaří vyšroubovat bez poškození tak koupit nový Okroužek fialovej(Přímo na klimatizace) origo škoda nedávat obyčejnej černej nevydrží dlouho a prdne.No a jen pro jistotu natřít závit utěsňovačem na závity je to něco jako lepidlo ale nelepí jen to utěsní, od loctite Pokud byla dlouhodobě bez náplně tak dej i novej vysoušeč. http://www.loctite.a...esnovani-zavitu Editováno: 5. Listopad 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 17. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 No to mě pos..! Jezdil jsem skoro 2 měsíce se zaplou klimou. Jo, je mi jasný, že moc se asi netlakuje v těchto teplotách, ale nic z toho nezdrhlo. Během léta to je v čudu celý, ale teď nic. Nepomohla ani čuchačka a ani UV lampa. Jen to je prý trošku namodralý u napouštěcích ventilků. Tak je objednáme a vyměníme. Jinak vše i ta bílá zátka OK..... No to je ale záhada...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 12. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Takže jsem vyměnil celý chladič za faceliftovou verzi (bez zátky) a už půl roku v poho Ale víte jak-radši ťuk, ťuk, ťukám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.