Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím Vás motokolegové.

Mám problém s klimoškou.

Během 2-3 měs. uteče a nikdo na to nepřijde kudy.

Minule jsme tam dali i barvivo a servisman nic nenašel ani UV lampou nebo čichačkou.

Co s tím?

Teď je tam 2x více barviva a měsíc budu jezdit se zapnutou klimou a pak pojedu do servisu na znovu detekci.

Může to zdrhat třeba i pod palubkou? :feve:

Přečti si na druhém fóru téma Kondenzátor klimatizace, je to v sekci Interiér, třeba ti to pomůže, mám pocit ža mi to tam také utíká.

• Autor

Zajímavé. Takže ta bílá záslepka..... To je v :feve:

Zajímavé. Takže ta bílá záslepka..... To je v :feve:

Přesně tak,teď právě řeším.Musím koupit celou stěnu i s vysoušečem.

• Autor

Na kolik ta sranda zase vyjde??? :aggressive:

Nebo přetěsnit tu bílou zátku....zatím mě to drží bez problémů. Je to levnější varianta :palec2:

U některejch zátek je problém nejdou vyšroubovat a musí se koupit celej novej chladič ,ale pokud jde vyšroubovat tak pak je to už sranda za pár kaček.To je bolest klimy OII.

Jeden typ chladiče nelze opravit a to je ten co má tu trubku se zátkou zmáčklou,zalisovanou.Upozorňovali mne,ať si koupim chladič a vysoušeč zvlášť.Origo škoda 6162,-kč je to ta varianta neopravitelná,jinak chladič cca 3000,- a vysoušeč cca 1000,-.Samozřejmě že ne ve škodovce.

Tak mi dnes Sebo udělal cenu 2600,- za chladič s vysoušečeml,ale jedná se o ten,co tam mám.

• 2 týdny později...

Dnes vyměněno,chladič 2600,-kč,práce 650,-kč,náplň 950,-kč.

• 2 týdny později...

Nebo přetěsnit tu bílou zátku....zatím mě to drží bez problémů. Je to levnější varianta :palec2:

Řeším teď stejný problém. Mohu se zeptat, jak jste přetěsnil? Měnil jste i vysoušeč?

Dnes vyměněno,chladič 2600,-kč,práce 650,-kč,náplň 950,-kč.

Jak to měnili, mě Garny strašil, že cena práce bude vysoká, protože se musí rozebrat celý předek. cca 3000,-

Dík za info

Upraveno od Stanson

Taky mě bylo řečeno , že rozebrání je složitý...ale opak je pravdou:) dokonce, když sem měl vyndanej chladič na přetěsnění, normálně sem s autem jezdil. :palec2:

Jak to měnily, mě Garny strašil, že cena práce bude vysoká, protože se musí rozebrat celý předek. cca 3000,-

Dík za info

Musely se prý vytáhnout chladiče směrem do motorovéo prostoru.Cena za práci 650,-kč.

Poradí někdo, prosím, jak a čím tu zátku přetěsnit? Je třeba měnit vysoušeč?

Pokud se ti ji podaří vyšroubovat bez poškození tak koupit nový Okroužek fialovej(Přímo na klimatizace) origo škoda nedávat obyčejnej černej nevydrží dlouho a prdne.No a jen pro jistotu natřít závit utěsňovačem na závity je to něco jako lepidlo ale nelepí jen to utěsní, od loctite

Pokud byla dlouhodobě bez náplně tak dej i novej vysoušeč.

http://www.loctite.a...esnovani-zavitu

Upraveno od acek

• 2 týdny později...
  • Autor

No to mě pos..! Jezdil jsem skoro 2 měsíce se zaplou klimou. Jo, je mi jasný, že moc se asi netlakuje v těchto teplotách, ale nic z toho nezdrhlo. Během léta to je v čudu celý, ale teď nic.

Nepomohla ani čuchačka a ani UV lampa.

Jen to je prý trošku namodralý u napouštěcích ventilků.

Tak je objednáme a vyměníme.

Jinak vše i ta bílá zátka OK.....

No to je ale záhada...... :help:

• 1 rok později...
  • Autor

Takže jsem vyměnil celý chladič za faceliftovou verzi (bez zátky) a už půl roku v poho :kol-47:

Ale víte jak-radši ťuk, ťuk, ťukám...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.