Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím Vás motokolegové.

Mám problém s klimoškou.

Během 2-3 měs. uteče a nikdo na to nepřijde kudy.

Minule jsme tam dali i barvivo a servisman nic nenašel ani UV lampou nebo čichačkou.

Co s tím?

Teď je tam 2x více barviva a měsíc budu jezdit se zapnutou klimou a pak pojedu do servisu na znovu detekci.

Může to zdrhat třeba i pod palubkou? :feve:

Přečti si na druhém fóru téma Kondenzátor klimatizace, je to v sekci Interiér, třeba ti to pomůže, mám pocit ža mi to tam také utíká.

• Autor

Zajímavé. Takže ta bílá záslepka..... To je v :feve:

Zajímavé. Takže ta bílá záslepka..... To je v :feve:

Přesně tak,teď právě řeším.Musím koupit celou stěnu i s vysoušečem.

• Autor

Na kolik ta sranda zase vyjde??? :aggressive:

Nebo přetěsnit tu bílou zátku....zatím mě to drží bez problémů. Je to levnější varianta :palec2:

U některejch zátek je problém nejdou vyšroubovat a musí se koupit celej novej chladič ,ale pokud jde vyšroubovat tak pak je to už sranda za pár kaček.To je bolest klimy OII.

Jeden typ chladiče nelze opravit a to je ten co má tu trubku se zátkou zmáčklou,zalisovanou.Upozorňovali mne,ať si koupim chladič a vysoušeč zvlášť.Origo škoda 6162,-kč je to ta varianta neopravitelná,jinak chladič cca 3000,- a vysoušeč cca 1000,-.Samozřejmě že ne ve škodovce.

Tak mi dnes Sebo udělal cenu 2600,- za chladič s vysoušečeml,ale jedná se o ten,co tam mám.

• 2 týdny později...

Dnes vyměněno,chladič 2600,-kč,práce 650,-kč,náplň 950,-kč.

• 2 týdny později...

Nebo přetěsnit tu bílou zátku....zatím mě to drží bez problémů. Je to levnější varianta :palec2:

Řeším teď stejný problém. Mohu se zeptat, jak jste přetěsnil? Měnil jste i vysoušeč?

Dnes vyměněno,chladič 2600,-kč,práce 650,-kč,náplň 950,-kč.

Jak to měnili, mě Garny strašil, že cena práce bude vysoká, protože se musí rozebrat celý předek. cca 3000,-

Dík za info

Upraveno od Stanson

Taky mě bylo řečeno , že rozebrání je složitý...ale opak je pravdou:) dokonce, když sem měl vyndanej chladič na přetěsnění, normálně sem s autem jezdil. :palec2:

Jak to měnily, mě Garny strašil, že cena práce bude vysoká, protože se musí rozebrat celý předek. cca 3000,-

Dík za info

Musely se prý vytáhnout chladiče směrem do motorovéo prostoru.Cena za práci 650,-kč.

Poradí někdo, prosím, jak a čím tu zátku přetěsnit? Je třeba měnit vysoušeč?

Pokud se ti ji podaří vyšroubovat bez poškození tak koupit nový Okroužek fialovej(Přímo na klimatizace) origo škoda nedávat obyčejnej černej nevydrží dlouho a prdne.No a jen pro jistotu natřít závit utěsňovačem na závity je to něco jako lepidlo ale nelepí jen to utěsní, od loctite

Pokud byla dlouhodobě bez náplně tak dej i novej vysoušeč.

http://www.loctite.a...esnovani-zavitu

Upraveno od acek

• 2 týdny později...
  • Autor

No to mě pos..! Jezdil jsem skoro 2 měsíce se zaplou klimou. Jo, je mi jasný, že moc se asi netlakuje v těchto teplotách, ale nic z toho nezdrhlo. Během léta to je v čudu celý, ale teď nic.

Nepomohla ani čuchačka a ani UV lampa.

Jen to je prý trošku namodralý u napouštěcích ventilků.

Tak je objednáme a vyměníme.

Jinak vše i ta bílá zátka OK.....

No to je ale záhada...... :help:

• 1 rok později...
  • Autor

Takže jsem vyměnil celý chladič za faceliftovou verzi (bez zátky) a už půl roku v poho :kol-47:

Ale víte jak-radši ťuk, ťuk, ťukám...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.