Publikováno Říjen 8, 201014 r Zdravím Vás motokolegové. Mám problém s klimoškou. Během 2-3 měs. uteče a nikdo na to nepřijde kudy. Minule jsme tam dali i barvivo a servisman nic nenašel ani UV lampou nebo čichačkou. Co s tím? Teď je tam 2x více barviva a měsíc budu jezdit se zapnutou klimou a pak pojedu do servisu na znovu detekci. Může to zdrhat třeba i pod palubkou?
Říjen 8, 201014 r Přečti si na druhém fóru téma Kondenzátor klimatizace, je to v sekci Interiér, třeba ti to pomůže, mám pocit ža mi to tam také utíká.
Říjen 11, 201014 r Zajímavé. Takže ta bílá záslepka..... To je v Přesně tak,teď právě řeším.Musím koupit celou stěnu i s vysoušečem.
Říjen 11, 201014 r Nebo přetěsnit tu bílou zátku....zatím mě to drží bez problémů. Je to levnější varianta
Říjen 11, 201014 r U některejch zátek je problém nejdou vyšroubovat a musí se koupit celej novej chladič ,ale pokud jde vyšroubovat tak pak je to už sranda za pár kaček.To je bolest klimy OII.
Říjen 11, 201014 r Jeden typ chladiče nelze opravit a to je ten co má tu trubku se zátkou zmáčklou,zalisovanou.Upozorňovali mne,ať si koupim chladič a vysoušeč zvlášť.Origo škoda 6162,-kč je to ta varianta neopravitelná,jinak chladič cca 3000,- a vysoušeč cca 1000,-.Samozřejmě že ne ve škodovce.
Říjen 12, 201014 r Tak mi dnes Sebo udělal cenu 2600,- za chladič s vysoušečeml,ale jedná se o ten,co tam mám.
Listopad 4, 201014 r Nebo přetěsnit tu bílou zátku....zatím mě to drží bez problémů. Je to levnější varianta Řeším teď stejný problém. Mohu se zeptat, jak jste přetěsnil? Měnil jste i vysoušeč?
Listopad 4, 201014 r Dnes vyměněno,chladič 2600,-kč,práce 650,-kč,náplň 950,-kč. Jak to měnili, mě Garny strašil, že cena práce bude vysoká, protože se musí rozebrat celý předek. cca 3000,- Dík za info Upraveno Listopad 6, 201014 r od Stanson
Listopad 5, 201014 r Taky mě bylo řečeno , že rozebrání je složitý...ale opak je pravdou:) dokonce, když sem měl vyndanej chladič na přetěsnění, normálně sem s autem jezdil.
Listopad 5, 201014 r Jak to měnily, mě Garny strašil, že cena práce bude vysoká, protože se musí rozebrat celý předek. cca 3000,- Dík za info Musely se prý vytáhnout chladiče směrem do motorovéo prostoru.Cena za práci 650,-kč.
Listopad 5, 201014 r Pokud se ti ji podaří vyšroubovat bez poškození tak koupit nový Okroužek fialovej(Přímo na klimatizace) origo škoda nedávat obyčejnej černej nevydrží dlouho a prdne.No a jen pro jistotu natřít závit utěsňovačem na závity je to něco jako lepidlo ale nelepí jen to utěsní, od loctite Pokud byla dlouhodobě bez náplně tak dej i novej vysoušeč. http://www.loctite.a...esnovani-zavitu Upraveno Listopad 5, 201014 r od acek
Listopad 17, 201014 r Autor No to mě pos..! Jezdil jsem skoro 2 měsíce se zaplou klimou. Jo, je mi jasný, že moc se asi netlakuje v těchto teplotách, ale nic z toho nezdrhlo. Během léta to je v čudu celý, ale teď nic. Nepomohla ani čuchačka a ani UV lampa. Jen to je prý trošku namodralý u napouštěcích ventilků. Tak je objednáme a vyměníme. Jinak vše i ta bílá zátka OK..... No to je ale záhada......
Červenec 12, 201213 r Autor Takže jsem vyměnil celý chladič za faceliftovou verzi (bez zátky) a už půl roku v poho Ale víte jak-radši ťuk, ťuk, ťukám...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.