Liapor Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Ahoj, Nemá někdo z vás podobnou zkušenost či příběh???? Auto prodáno 14.5.2010...tentýž den došlo ke zrušení smlouvy povinného ručení na pobočce pojišťovny. Do třech týdnů přišel dopis potvrzující ukončení pojistné smlouvy s tím že vznikl přeplatek cca 2300 Kč,který mi bude poukázán. Takže už skoro 5 měsíců se těším na báječných 2300 Kč a stále nic.Doufám že se na mne na centrále pojišťovny moc nezlobili když jsem jim zhruba před měsícem volal a snažil se zjistit kde že to moje penízky skončili.Logicky mne napadlo že se něco nepovedlo a peníze nějakou chybou nepřišly. Kdepak :-)...jak hluboce jsem se mýlil....pracovník na telefonu mé penízky hbitě vystopoval a se samozřejmostí mi sdělil že mi peníze ještě neposlali. Na moje přání aby se tak stalo v dohledné době prostě neodpověděl. OT: Jak sakra ty peníze z pojišťovny vymámit? Myslím si že neexistuje žádná norma,která by určovala pojištovně kdy takovýto přeplatek vrátit....ale nechat si peníze,keré ji nepatří 5 měsíců to už považuji za docela slušnou drzost!! A abych byl konkrétní jedná se o pojišťovnu Wüstenrot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 asi jak která pojišťovna...já u ČP....zrušení.....nahlášení čísla konta kam poslat / složenku ne..to trvá dlouho a musíš si proto jít /...a peníze byly na kontě do týdne.... asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.