Přejít na obsah

Přeplatek povinného ručení

Liapor

Doporučené příspěvky

Ahoj,

Nemá někdo z vás podobnou zkušenost či příběh????

Auto prodáno 14.5.2010...tentýž den došlo ke zrušení smlouvy povinného ručení na pobočce pojišťovny. Do třech týdnů přišel dopis potvrzující ukončení pojistné smlouvy s tím že vznikl přeplatek cca 2300 Kč,který mi bude poukázán.

Takže už skoro 5 měsíců se těším na báječných 2300 Kč a stále nic.Doufám že se na mne na centrále pojišťovny moc nezlobili když jsem jim zhruba před měsícem volal a snažil se zjistit kde že to moje penízky skončili.Logicky mne napadlo že se něco nepovedlo a peníze nějakou chybou nepřišly.

Kdepak :-)...jak hluboce jsem se mýlil....pracovník na telefonu mé penízky hbitě vystopoval a se samozřejmostí mi sdělil že mi peníze ještě neposlali. Na moje přání aby se tak stalo v dohledné době prostě neodpověděl.

OT: Jak sakra ty peníze z pojišťovny vymámit? Myslím si že neexistuje žádná norma,která by určovala pojištovně kdy takovýto přeplatek vrátit....ale nechat si peníze,keré ji nepatří 5 měsíců to už považuji za docela slušnou drzost!!

A abych byl konkrétní jedná se o pojišťovnu Wüstenrot

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...