baris Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 se ani neposadíš, natož natáhnout nohy, takovej luxus Si nějak moc rozmlsanej No nic, jdu zalehnout a nechat si zdát o hostině čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 když si zuju boty bude místa okolo habaděj.....ok tak čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 no co tu člověk zas nenajde....coffe shop tam jsou ty rastamani (čti vyhulenci) ne? Jindro vydíš se v něm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Se z Vás .... už zase chlastaj a jinak se sjižděj jinde.To tu hospodu zamnkněte páč tak chodíme 4-5 a sem budem chodit 2-3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 no co tu člověk zas nenajde....coffe shop tam jsou ty rastamani (čti vyhulenci) ne? Jindro vydíš se v něm? Jaky rastamani Jene???? neznamená cofee kafe?? no zrovna včera jsem s herečkou vyrazil na kafičko do takovyho zaplivanyho motorestu no piju kafe najednou od vedlejšího stolu se otočí slečna a prej jestli nevadí že si zapalí????klepu si na čelo řikam proč by nemohla a ona že ale travu... ...odpovim stejně rychle dopíjime kafe a urychlene opouštíme podník.... Se z Vás .... už zase chlastaj a jinak se sjižděj jinde.To tu hospodu zamnkněte páč tak chodíme 4-5 a sem budem chodit 2-3. no ja to standovi řikal at neblbne ..... ted sem nakouk do hospody a tam se pposledních pár stranek choděj jenom zdravit tak si řikam že to tam asi taky není uplně to praví ořechový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Jindro coffee shop je i něco jinýho http://cs.wikipedia.org/wiki/Coffee_shop :smich: Jinak je fakt, že ty hospody tu nějak zanikaj, každej na to sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 já vím úplný déčko nejsem ale tady v čechach takovej podník je nepruchodnej... ..... tak zbejjvaj jenom kafíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 ale tak tady na SH ho mít můžem :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 ok tak ja skočim na zahradku a sklidim úrodu .... at je nejaka sranda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Tak to já už na půdě suším cca měsíc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 vlasto pssssst abys o to nepřišel je to tu samej policajt...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 zajímavé :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 a sakra bari bude mít premie.... .... a kwa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 jo kéž by prémie jsem jen student Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 student-nestudent to nehraje roli.....safra chtěl bych dneska dát zimaky ale sem línej jako chro chro....na totalně sjetych letnakách už to ježdění rano na namrzlých silnících je pěkny žužo labůžo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 hele, tak to jsme na tom uplně stejně, taky je chci dát dneska, ale vubec se mi do toho nechce a ještě když je vanku hnusně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 pravě a za 14dní ktery jsem měl puvodně v planu že je přehodim už bude sakra kosa a to by se mi nechtělo vubec...... tak uvidim v jednu jedem do města tak až se vratim tak se na to vrhnu ....no a zejtra ještě přezout tatovi kdyby měl aspon normalní auto ale vozidlo s p..ou na kapotě od žabožroutu nemusim..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Se z Vás .... už zase chlastaj a jinak se sjižděj jinde.To tu hospodu zamnkněte páč tak chodíme 4-5 a sem budem chodit 2-3. neboj, toto je jen z nostalgie k Jindrovi, aby měl prostor na vyjádření, časem to taky upadne Jaky rastamani Jene???? neznamená cofee kafe?? no zrovna včera jsem s herečkou vyrazil na kafičko do takovyho zaplivanyho motorestu no piju kafe najednou od vedlejšího stolu se otočí slečna a prej jestli nevadí že si zapalí????klepu si na čelo řikam proč by nemohla a ona že ale travu... ...odpovim stejně rychle dopíjime kafe a urychlene opouštíme podník.... no ja to standovi řikal at neblbne ..... ted sem nakouk do hospody a tam se pposledních pár stranek choděj jenom zdravit tak si řikam že to tam asi taky není uplně to praví ořechový zajímavá story, jen jestli nekecáš a ta slečna nebyla náhodou pani a ještě ke všemu herečka Jindro coffee shop je i něco jinýho http://cs.wikipedia....iki/Coffee_shop :smich: Jinak je fakt, že ty hospody tu nějak zanikaj, každej na to sere spíš bych to viděl, že není už tolik času tam chodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 stando at se probadnu do vychodního německa jestli lžu..... ..... herečka to nebyla byla to celkem hezka mladá slečna až sem se divil že taková mlada s růžovou neproch...ou buchtou má takový zajmy.seděla tam s ní partička týýnejdžrůůů a podezřele vesele se bavily.... jaka nostalgie???jen jestli to není provokace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 pravě a za 14dní ktery jsem měl puvodně v planu že je přehodim už bude sakra kosa a to by se mi nechtělo vubec...... tak uvidim v jednu jedem do města tak až se vratim tak se na to vrhnu ....no a zejtra ještě přezout tatovi kdyby měl aspon normalní auto ale vozidlo s p..ou na kapotě od žabožroutu nemusim..... Když nezačne odpoledne chcát, tak se do toho taky pustím. No ale tak kola jsou všude stejný :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Já ještě s přezouváním počkám nechce se mi novy kolečka vubec sundavat a navíc až do utery makám takže nejni čas,ale pak už se do toho snad taky dokopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 (editace) ja bych taky počkal ale autem jezdí i herečka a ta má takovej ten ženskej styl jízdy... ..... a ty letnaky co tam mam ted už maj svojí slavu za sebou a kdyby mě stopli cajti tak si asi nechaj i techničak :-) minule jsem jel z noční bylo kolem -2 tak holt opět budu obdivovat krasy plechačů s poklicema..... Editováno: 16. Říjen 2010, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 jo to taky budu obdivovat stejný krásy :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 určitě se taky nemůžeš dočkat...ani ty poklice nebudu mejt placnu je tam takovy jako sem je na jaře sundal a se.u nato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 jak si to uhodl, že se nemůžu dočkat, bude to to nejkrásnější na celým autě Já je umyl už na jaře tak je tam taky jen plácnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.