Publikováno Říjen 14, 201014 r Všechny zdravím, mám nemilý vrzání při rozjiždění. Popíšu problém přesněji: dám rychlost 1. šlapnu na plyn nebo když se rozjedu na volnoběh, slyším silné zavrzání, krátkodobé, než se rozjedu. Pak jsem zkoušel pustit nohu z plynu a znovu našlápnout, aby si auto trošku zaskákalo, opět to slyším, zase krátkodobě. Pak jsem zkoušel se z klidu rozjet, po pár metrech plynule zastavit a plynule se rozjet, nic jsem neslyšel, ale když jsem to tak zkusil asi 3x tak jsem po plynulem zastavení zařadil zpátečku a rozjel se plynule, opět slyším ,,vrzání'' - měnil jsem tyčky stabilizátoru - silenbloky na ramenech - vůle na homokinetických kloubech není Že by převodovka? Díky za odpovědi Upraveno Říjen 15, 201014 r od Timotei
Říjen 17, 201014 r než převodovku, tak bych první zkusil vyměnit "gumičky" uložení stabilizátoru (toto http://www.cc-autodily.cz/search/default/5?kod=6Q0+411+314) a mrkl bych se jestli není utrhlá guma v zadní vzpěře mezi nápravnicí a převodovkou - obojí záležitost cca 20minut
Říjen 26, 201014 r Příteli okřídleného šípu, to je rébus. Mohlo by to také dělat uložení motoru ke karoserii, jsou tam také silenbloky. Jen doufám, že to není dvouhmotový setrvačník. V každém případě přeji, aby to byla jen nějaká prkotina. Radek.
Listopad 25, 201014 r Na 99,99999999 je to utřený silentblok předních ramen,běžná a banální záležitost.... pak dochází k vrzání,při rozjezdu,zastavení atp. čtu že jsi je měnil,záleží kdo,jak( mají svoji přesně danou pozici) a kde,zaměřil bych se na tohle. Upraveno Listopad 25, 201014 r od juke.box
Listopad 27, 201014 r Autor Ahoj kluci, díky za příspěvěk, nechám to překontrolovat, teď jsem byl dlouho pryč, tak se svému Fabiánovi začnu zase věnovat,. Dám vědět jak jsem dopadl,. Díky,...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.