Přejít na obsah

koupe OI I


italik

Doporučené příspěvky

DPF filtr - filtr pevných částic, takový nesmysl ve výfuku, něco jako katalyzátor, zachycují se v něm saze, tudíž ti nebudou lítat výfukem ven,zase jeden "ekologický" tah automobilek, problém je, že pokud jezdí člověk často po městě a krátké tratě tak se může zanést a jeho výměna je v řádech desetitisíců kč, popřípadě ho nechat vymontovat cena cca. 14.000,- Osobně ho na autě taky mám, najeto 75 tis. km a zatím bez problému.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak aby bylo jasno: DPF je tam proto aby motor splnoval normu Euro5, bez neho ten samy motor splnuje "jenom" Euro4, to vubec nema zadny vliv na to jestli projdes pres emise anebo ne, na emisich maj jenom tabulku 3 parametru pro kazdy typ vozidla, a to jestli je tam vic anebo min sazi se nemeri...DPF ti jenom zajisti ze ti saze se netlaci ven pres vyfuk ale se zachyti v tom filtru a cas od casu se hezky vypali a stejne ten bordel skonci venku, cili pokud mozno tak motor s PD vstrikovaci bez DPF (min problemu do budoucna), PD system si moc nerozumi s DPF, common rail uz si s tim DPFkem lepe poradi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...