Publikováno Říjen 17, 201014 r zdravim jen mam takovej dotaz... mam OI 2.0 85kw jsem stim maximalne spokojenej,jak se spotrebou,tak s jizdnima vlastnostma... jen ale me tak zajima ciste teoreticky... slo by pridat k tomuhle motoru turbodmychadlo? delat to na svim autíku fakt nechci.. jen me to zajima... vicemene upravit svody na turbo a aby zapaslo do vejfuku..tak problem neni..to je prace tak na den,narezat a prevarit trubky.. ale spis mi jde o funkčnost? melo by to nejakej vliv na vykon čine? nebo to musi byt este nejako elektronicky řízeno? esete domyslet chlazeni turba... ale tak to je uz detail..me spis jde o tu funkčnost
Říjen 17, 201014 r Autor jj tak to je jasny... vicemene i nejjednoduzsi zpusob ale me spis zajima co by bylo vsechno potreba udelat?
Říjen 18, 201014 r už to tu bylo a je to nesmysl.Vidíte jen turbo,ale co o okolo?Ovládací ventily,jiná ŘJ motoru,Jiná váha vzduchu,intercoller a potrubí k tomu atd atd.Dodělat do seriového auta je to nesmysl
Říjen 18, 201014 r Autor fajn... dik.. o to mi slo..co je vsechno zapotřebi... ale musi se uznat ze tohlensto jsou fakt umělci http://www.motortech.sk/motortech.htm kdyz tam kliknes na motortuning tak koukej na tu filcku :D:D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.