djmanny Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 zdravim jen mam takovej dotaz... mam OI 2.0 85kw jsem stim maximalne spokojenej,jak se spotrebou,tak s jizdnima vlastnostma... jen ale me tak zajima ciste teoreticky... slo by pridat k tomuhle motoru turbodmychadlo? delat to na svim autíku fakt nechci.. jen me to zajima... vicemene upravit svody na turbo a aby zapaslo do vejfuku..tak problem neni..to je prace tak na den,narezat a prevarit trubky.. ale spis mi jde o funkčnost? melo by to nejakej vliv na vykon čine? nebo to musi byt este nejako elektronicky řízeno? esete domyslet chlazeni turba... ale tak to je uz detail..me spis jde o tu funkčnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Jako půjde to, ale levnější je koupit 1,8T motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmanny Vloženo 17. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 jj tak to je jasny... vicemene i nejjednoduzsi zpusob ale me spis zajima co by bylo vsechno potreba udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 už to tu bylo a je to nesmysl.Vidíte jen turbo,ale co o okolo?Ovládací ventily,jiná ŘJ motoru,Jiná váha vzduchu,intercoller a potrubí k tomu atd atd.Dodělat do seriového auta je to nesmysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmanny Vloženo 18. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 fajn... dik.. o to mi slo..co je vsechno zapotřebi... ale musi se uznat ze tohlensto jsou fakt umělci http://www.motortech.sk/motortech.htm kdyz tam kliknes na motortuning tak koukej na tu filcku :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.