LuVIrs Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 (editace) Zdravím, nevím zdali se to tady už nějak řešilo, ale par krát se mi stalo, že když jsem někde přijel a nechal stát auto z kopce ve směru jízdy nešlo nastartovat (motor točí, ale jako by mu chybělo palivo, zkoušel jsem i 10x a nic) stačí když sjedu na rovinku a auto chytne na 1 pokus. Stejnou situaci jsme dnes zpozoroval po 3 po prvé se to stalo před 3měsíci, ale to jsem měl rezervu tak jsem si myslel, že to je málo paliva v nádrži - když ve vodorovné poloze nebýl problém. Jaká to může být závislost?? čerpadlo? filtr? v nádrži mám 80%paliva.. Díky za postřehy, zkušeností vyřešeno, problém dělal snímač otáček - kliková hřídel (G 28 bez signálu) kopec neměl s tím nic spol.. závislost tam byla s teplotou.. málo zahřátého motoru, což se nějak negativně projevovalo na tom čidle, kdy to dělalo problém.. studeny motor start vždy/po krátké jízdě do 10km do 30 minut nešlo nastartovat pak ano/zahřátý motor 20km start vždy. Editováno: 18. leden 2011, autor: LuVIrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.