Přejít na obsah

1.8T nejde nastartovat, když stojí z kopce

LuVIrs

Doporučené příspěvky

Zdravím, nevím zdali se to tady už nějak řešilo, ale par krát se mi stalo, že když jsem někde přijel a nechal stát auto z kopce ve směru jízdy nešlo nastartovat (motor točí, ale jako by mu chybělo palivo, zkoušel jsem i 10x a nic) stačí když sjedu na rovinku a auto chytne na 1 pokus. Stejnou situaci jsme dnes zpozoroval po 3 po prvé se to stalo před 3měsíci, ale to jsem měl rezervu tak jsem si myslel, že to je málo paliva v nádrži - když ve vodorovné poloze nebýl problém. Jaká to může být závislost?? čerpadlo? filtr? v nádrži mám 80%paliva.. Díky za postřehy, zkušeností :)

vyřešeno, problém dělal snímač otáček - kliková hřídel (G 28 bez signálu) kopec neměl s tím nic spol.. závislost tam byla s teplotou.. málo zahřátého motoru, což se nějak negativně projevovalo na tom čidle, kdy to dělalo problém.. studeny motor start vždy/po krátké jízdě do 10km do 30 minut nešlo nastartovat pak ano/zahřátý motor 20km start vždy.

Editováno: , autor: LuVIrs
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...