CANNON Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Mám dotaz. Dneska sem vytáh auto z garáže a když s tím jedu tak to strašně ve předu, myslím že od kol, začíná rachtat(ten zvuk je hodně podobnej, jako když se přejízdí přes panely) Fakt nevím co to je, myslel jsem že mám píchlý kolo, ale guma je v pohodě, tvrdá jak beton. Fakt nevím čím to může být, eště mě napadaj tlumiče, ale to se mi moc nezdá ..Nevíte někdo co to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ambrosius Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Nebrzdil si někde jako blázen a nemáš plošku na gumě? Nebo mohlo ulítnout závaží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 No je pravda, že sem jel jak prase, pak sem brzdu zašláp hodně. A pak to právě začalo rachtat.. To s tou ploškou je možný, ale něak sem to nezkoumal, dá se to něak opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 No je pravda, že sem jel jak prase, pak sem brzdu zašláp hodně. A pak to právě začalo rachtat..To s tou ploškou je možný, ale něak sem to nezkoumal, dá se to něak opravit? Koupit novy gumy Co podbehy a tak, nejsou volny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 To nevim, příští tejden to dávám do servisu a rovnou nechám vyměnit tlumiče, tak je nechám at se na všecko podívaj co s tím může být. Ale jinak nový gumy kupovat fakt nechci, mám je sotva měsíc... Doufám že to pude spravit a bude to jen něaká prkotina a ne nic vážnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ambrosius Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Jedině tam hodit rezervu nebo jestli máš zimní a jednu po druhý vyzkoušet. Jesli má plošku tak skutečně koupit novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Těm ploškám na pneu tedy probržděné místo, by to nasvědčovalo, ale pokud máš ABS tak se to nemůže stát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Takže dneska sem to vytáh a gumama to není, ty sou ok. Ale auto přestalo rachtat, ted už to skřípe vrže a vypadáto že každou chvíli mi upadne kolo, to je v prdeli, takže Plasy nejedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Takže dneska sem to vytáh a gumama to není, ty sou ok. Ale auto přestalo rachtat, ted už to skřípe vrže a vypadáto že každou chvíli mi upadne kolo, to je v prdeli, takže Plasy nejedu Ze by nekde kolem poloosy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 10. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Takže dneska sem to vytáh a gumama to není, ty sou ok. Ale auto přestalo rachtat, ted už to skřípe vrže a vypadáto že každou chvíli mi upadne kolo, to je v prdeli, takže Plasy nejedu Ze by nekde kolem poloosy? JJ pravděpodobně poloosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Pítrs Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Klidně to může bejt i ložisko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 22. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Klidně to může bejt i ložisko. Bylo to ložiskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.