Přejít na obsah

Milda666666

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Milda666666

  1. Ahoj, Předem se omlouvám jestli toto téma bude někomu vadit. Potýkám se s vibracemi do volantu, dva mechanici mi tvrdí , že je vše ok. Problém nastává za studena i po zahřátí motoru, na volnoběh a do otáček o kolo 1700. Když otevřu motor tak tam všechny plasty vibrují. Vyměnili mi uložení převodovky a spodní silentblok. Vibrace pořád pokračují. Když se kouknu na uložení motoru ( silentblok ) tak ten uplně vibruje. Prosím o radu, děkuji ( motor 2,0 TDI , 110 KW dsg 6 rok 2014 )
  2. Ahoj, omlouvám se pokud by to už někde bylo napsané.. Prosím o radu. Dnes jsem otevřel kapotu a všiml si , že docela dost vibruje kryt motoru ,sundal jsem ho a stejně motor byl ve vibracích ( volnoběh ). Vypnul jsem motor a zkusil s ním zahybat, nehybe se ,ale v zavěšení ( silenbloku ) mírně vrže , v autě jsou vibrace do volantu okolo 1500 otáček. Pokud auto je na volnoběh a přidám plyn tak v jednom okamžiku motor cukne. Prosím je to uložení motoru? Auto: Octavie 3 2,0 TDI 110 kw dsg Děkuji.
  3. Milda666666

    Cukání DSG

    Ahoj, mám něco podobného, vyřešil jsi jsi tento problém? Dekuji
  4. Ahoj, Mě to dělá to samé, prý to dělá olejové čerpadlo, prý je to normalmní u tété motorizace...když se motor zahřeje tak to stichne že?
×
×
  • Vytvořit nový...