italik Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Prosim nekoho kdo ma 4x4 o radu. Na displ.mi naskocilo Offroad nejake km a dole se otaci sipka. nevim co to znamena. Auto mam z belgie takze dokumentaci nerozumim diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Zrejme tam máš navigáciu a keď sa pohybuješ mimo cesty, ktorú mapa pozná, tak ťa šípka navádza k ceste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 24. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 navigaci tam mam,snad je to ono. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abit Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Co tam mas za navigaci?? Ja mam Nexuse a nikdy se mi to neobjevilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 31. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 taky nexus,mozna ze to ma spis neco spolecneho se 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abit Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Prave ze mam taky 4x4 a nikdy se mi to neobjevilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 To se objeví vždy pokud jsi mimo komunikaci která není na mapě.Schválně si zapni mapu a sjeď ze silnice někam na louku a mělo by se ti objevit offroad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 2. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 presne tak to bylo. Jel jsem po lesni ceste k chate. kdyz uz jsme u toho Nexus navi. mam auto z belgie a nejsou tam mapy ceska. co s tim? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 (editace) Koupit mapy ČR. Pak se nediv že tam je pořád Offroad když to čechy vůbec nezná. Editováno: 2. Listopad 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Mne to robí Columbus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 2. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 to musim koupit cd ve skoda servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Třeba a můžeš se tam zeptat jaká verze je poslední.Poptej se třeba i tady v bazaru dát požadavek že koupíš tu tu mapu třeba někdo nabídne.Pak pohledat na aukru.Je spousta možností tak přeju mnoho úspěchů ve schánění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 7. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 mam jeste dotaz ohledne navig. nexus. kdy potrebuju kod ? je to i v pripade odpojeni baterie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 (editace) Pokud ji vyndáš z auta dáš zpět tak to pin chtít nebude (auto si ji pamatuje) a to i při odpojení baterie.Ale pokud ji odpojíš a dáš do jinýho auta nebo i na externí připojení tak pin budeš potřebovat a to i v případě montáže do auta ze kterýho je vyndaná. Pokud je navi již výroby tak pin ti zjistěj ve škoda servisu. Editováno: 7. Listopad 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.