kadlec Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 na tu jednotku jsem koukal, ale ta řeší odklápění a mě by spíš zajímalo rozvicení pro osvětlení nástupního prostoru aby to svítilo i když jsou zrcátka přiklopená k autu, nevím proč to vymysleli tak idiotsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Protože je to Škodovka no, co Ti mam povídat... Jinak mě to svítilo když se zrcátka odklápěly (odklápějí se při odemčení a ne po nastartování)... Zeptej se Goose Jinak kdyby někdo věděl čím může být to blbnutí jednotek (Goose říkal že to musí nějak resetovat ty jednotky, takže asi napětí kolísá), tak dejte vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 (editace) zrcátka s odklápějí dle toho jak jsou nakodovaný, bud při otevření dveří (možná odemčení, to nevím jistě) nebo až po zapnutí zapalování, tak jak mě, ale to jde myslím až u nověších jednotek Editováno: 3. Únor 2014, autor: kadlec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Já mluvím o neorigo jednotce. = při odemčení se odklopí, při zamčení se sklopí (bez držení tlačítka, hned jak se zamkne nebo odemkne, tak jezděj). Ale já mam problém, že se mi ty jednotky nějak resetujou a nevim čim to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 no než ay mi občas fachalo a občas ne, to zůstanu o origo, to podržen tlačítka mi tak neva, ale že zrcátka nesvitěj mi fakt vadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 No Goose říká, že jemu to běhá normálně, nevím proč mě to nejede. Potřebuju nějak zjistit, co se děje s elektrikou když zamknu a odemknu, jestli nedochází ke ztrátě napětí a tím se neresetují jednotky, ale nejsem elektrikář a nevím jak to zjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. Září 2018 Sdílet Vloženo 30. Září 2018 Zdravim, mam jednotky v dverach s kodmi: 1T0 959 701 AA 1T0 959 702 S Podla toho co som sa docital, tak na nich funguje aj sklapanie. Momentalne mam el. zrkadla, s osvetlenim nastupneho priestoru. Staci mi kupit sklopne zrkadla a ovladac na sklapanie + dokodovat? Jednotka ma tie PINy, do ktorych zasuniem novy konektor zo zrkadla a bude to pasovat bez nejakej upravy? P.S. na sklopenie praveho pri spiatocke potrebujem este nieco naviac, ci staci len take zrkadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.