BrakerSA Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 Cawte, mam problem. Auto mi nastartuje, ale motor iba trase a nereaguje na pridavanie plynu, po zaradeni rychlosti auto len skace az kym nezhasne. Po druhom nastartovani ide vsetko uz vporiadku. Taktiez sa to deje len ak vnoci auto stalo,ale nie porad, deje sa to dost nepravidelne. Neviete niekto co by s tym mohlo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny1.8T Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 Dela to jenom v chladnem pocasi pri teplote kolem nuly? Jestli jo, tak tohle uz se tu resilo mnohokrat, zkus pohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 Řešilo, ale nevyřešilo. U někoho to byla klapka, svíčky, lambda, hadice. U mě váha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny1.8T Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 (editace) Řešilo, ale nevyřešilo. U někoho to byla klapka, svíčky, lambda, hadice. U mě váha. Sice tento problem na sve 1.8T AGU nemam (tuk, tuk), ale temata jsem cetl a je pravda, ze jedno 100% reseni pro vsechny se nanaslo... kazdemu pomohlo neco jineho... takze asi nezbyva nez zkouset a zkouset... Editováno: 28. Říjen 2010, autor: Zdeny1.8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.