Přejít na obsah

Cim vycistit tecky na celnim skle

abit

Doporučené příspěvky

Pokud to jsou tečky po kamínkách tak se jich nezbavíš.Pomůže jen výměna.Máš to připojištěný na skla? Pokud jo tak to vyřeš výměnou na pojistku i s nějakou pomocí takhle jsem nechal měnit sklo v zadu abych mohl dodělat zadní stěrač. Když už to platím tak ať z toho taky něco mám. :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Jemné lokálne škrabance možno odstrániť v priebehu pol hodiny a takéto leštenie stojí 30 – 50 eur."

To by šlo ale pokud těch míst bude víc tak se vyplatí už výměna.A při tý spoluůčasti 10% při pojistným plnění 10000Kč raděj nechám dát nový.Tohle může pomoct někomu bez pojistky.;)

Odkaz ke komentáři

Jednoduše bochnout do toho aby prasklo a zajít na pojišťovnu že ti někdo rozflákal a oni ti doporučí smluvní servis kde ti to vymění.A zaplatíš jen spoluůčast, servis si to papírově s pojišťovnou vyřeší a pojišťovna ti pošle protokol o vyřízení škodní události,a hotovo. Já to dělal v zimě a řekl jsem že na auto spadnul sních ze střechy a rozbil zadní sklo.Tak mi to uznaly a servis opravil a já si dodělal zadní stěrač. Nic složitýho. Pokud tam máš větší ďubku od kamínku tak na tom místě zevnitř zatlač a ono to pěkně z toho místa praskne.

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Oživuji toto téma. Konečně se mi podařilo nechat si vyměnit čelní sklo přes pojistku..staré sklo nebylo až tak poškozeno kamínky. Spíš na něm byly 3 vlasové rýhy od kamínků, které zůstaly za stěrači a při setření udělaly paseku..Nikdy jsem sklo nedřel na sucho, stěrače jsem sem tam taky vyčistil (právě od těch kamínků), rýhy ale stějně vznikly. Jde o to, že jsem s vyměněným sklem přijel ze servisu domů, omylem zavadil o páčku a sklo jednou setřel...a ku.va hned se mi u spolujezdce udělala další rýha přes půl skla. Fakt jsem na.raný..první den nové sklo,první jízda a okno znova v p.deli...co dělám špatně? :kol-26: U jiných O2 jsem to nikdy neviděl ani když někdo zapoměl a sklo párkrát přejel bez ostřiku..

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

To Schawi: Rozhodně nejsem příznivec "číny" a vždy jsem se řídil heslem, že nejsem tak bohatý, abych kupoval laciné věci, ale jak je vidět svět se opravdu mění a řekl bych, že přestává uznávat staré tradice! Na doporučení našeho kolegy Vicka jsem si koupil nejprve taky laciné číny na zkoušku a nakonec jsem u nich zůsta! Prostě ty laciné dreky jsou asi fakt lepší a hlavně je s lehčím srdcem včas vyměníš! Vyzkoušej a uvidíš. Hodně štěstí a jinak v Německu přední skla rozlešťují, tady nevím.

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...