Leonides Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 (editace) Ahoj, navštívil jsem STK a neprošel jsem na emise v položkách : - NAMĚŘENÝ OBSAH CO: LPG - 4,142%, benzin - 0,174 (má být max. 0,5%) - NAMĚŘENÁ LAMBDA: LPG - 1,198, benzin 1,094 (má být 0,97-1,03) Při výpisu VAG hlásí trvalou chybu "vstřikovací ventil - zkrat na kostru 1. a 2. válce" Dovete mi prosím někdo poradit, kde bude chyba popř. jak ji nejlépe odstranit? I při "zkratu na kostru " auto jezdí na LPG i benzin dobře. Pokud to nebude nutné, nechce se mi zbytečně kupovat vstřikovací ventil nebo lambda sondu, abych zjistil , že tím to není a chyba je jinde... Mám Felicii 1,3MPI- 50 kW facelift (r.v.1998) s LPG Díky! Editováno: 29. Říjen 2010, autor: Leonides Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 (editace) zkrat na kostru je souvislost s LPG, to je normálka, odhaduji že máš LPG zařízení Lovtec, a ten používá emulátor vstřiků, laicky řečeno, musí oblbnout benzínovou ŘJ, že auto jede na BA, ikdyž jede ve skutečnosti na LPG. Takže vstřikovací ventil určitě kupovat nemusíš, ale spíše bych to viděl na tu lambdu. Editováno: 29. Říjen 2010, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonides Vloženo 30. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Díky za radu! (LPG mám LOVATO) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Lovato = Lovtec, je to jen odkoupená licence od Italů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonides Vloženo 7. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Děkuji všem za rady, vyřešeno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 a jak? lambda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonides Vloženo 11. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 POSTUP: Vyměnit vzduchový filtr, vyčistit filtrbox, vyměnit víčky, nastavit správný odtrh a hlavně utěsnit spoj mezi výfukovým svodem a výfukem kudy se dostával vzduch! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 ...... a po výměně zajeď udělat emise někam jinam abys prošel. Moje Felda bez LPG měla podobný problém a na emisích mi řekli že je to u všech Felicií stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.