Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chcete mít své natuněné auto legální ???

Připravte si tisíce, desetitisíce korun, jinak budete mít smůlu !

Ceník: DEKRA

• 5 týdnů později...

to sa tyka hadam len individualnych prestavieb, nie?

Ano, ceník zkoušek při schvalování přestaveb. Bohužel (nebo bohudík?) většina zásahů do konstrukce auta, zejména brzd a podvozku by měla být jako přestavba řešena a schvalována. Což se u nás zpravidla neděje a všichni spoléhají, že to nějak projde.

• 3 roky později...

Jestli chápu dobře ceník tak změna podvozku za stavítko je Vnější rozměry a zaplatí se jen za to 2760 a hned mám podvozek legálně na autě? To samé výkon, nechám auto načipovat, případně vyměním turbo zaplatím za zkoušku 3500 => a změnu mi pak zapíší do TP?

No tak to je zajímavá možnost jak z legalizovat úpravy na autě. Ale pokud tam člověk přijede s obyč cockama a v tom napaleny xenony tak ho stejně vyhoděj na to mu asi nikdo atest nedá... A už vidím jak tam jede někdo chipem a platí za to aby to bylo v TP když na technicky a ani policie nemá možnost chip na autě zjisti. Spis by me zajímalo jestli by zapsali jiný rozměr kol např. u starších kol nebo u kol bez tipoveho listu to už by bylo zajímavé :-)...

Tak já plánuju turbo, vše a to bych prostě chtěl mít pro sychr v tp napsané ... to samé podvozek 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.