Olin Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Chcete mít své natuněné auto legální ??? Připravte si tisíce, desetitisíce korun, jinak budete mít smůlu ! Ceník: DEKRA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 to sa tyka hadam len individualnych prestavieb, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Ano, ceník zkoušek při schvalování přestaveb. Bohužel (nebo bohudík?) většina zásahů do konstrukce auta, zejména brzd a podvozku by měla být jako přestavba řešena a schvalována. Což se u nás zpravidla neděje a všichni spoléhají, že to nějak projde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Jestli chápu dobře ceník tak změna podvozku za stavítko je Vnější rozměry a zaplatí se jen za to 2760 a hned mám podvozek legálně na autě? To samé výkon, nechám auto načipovat, případně vyměním turbo zaplatím za zkoušku 3500 => a změnu mi pak zapíší do TP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 No tak to je zajímavá možnost jak z legalizovat úpravy na autě. Ale pokud tam člověk přijede s obyč cockama a v tom napaleny xenony tak ho stejně vyhoděj na to mu asi nikdo atest nedá... A už vidím jak tam jede někdo chipem a platí za to aby to bylo v TP když na technicky a ani policie nemá možnost chip na autě zjisti. Spis by me zajímalo jestli by zapsali jiný rozměr kol např. u starších kol nebo u kol bez tipoveho listu to už by bylo zajímavé :-)... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Tak já plánuju turbo, vše a to bych prostě chtěl mít pro sychr v tp napsané ... to samé podvozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.