kubasta Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Zdravím zdejší odborníky a prosím o pomoc, mám OII1.9 eleg 08. Z výroby dešťový senzor.nový typ jako SUPII. Nechal jsem si dozapojit světelný senzor tak, že jsem koupil vypínač se symbolem auto a DOLI dodělal zbytek. Vše funguje OK až do doby než čidlo vyhodí chybu a pak to spíná, jak chce. Chyba se smaže a pak zase cca. Měsíc klid. Mluvil jsem s DOLIM a ten má ten samí problém od té doby co si vyměnil starý senzor za nový typ. Tak bych se chtěl zeptat, jestli s tím nemáte někdo nějakou zkušenost, nebo typ kde by mohl být problém. Anebo jestli někdo má OII před FL s novým čidlem a se světelným senzorem komu to maká. Za jakoukoli radu nebo pomoc předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Mám predFL (MR 2007) a vymenil som starý senzor za nový typ a funguje úplne v pohode a ešte nikdy som nemal chybu zapísanú pri senzore. Akú chybu to píše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 30. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 (editace) Tak to mě poser. Doli má 07 se starým to makalo, dal nový a problém. Já 08 nový s výroby a taky problém, ale je pravda že dešťák maká na 100%. Ty jsi měl svět.senz. z výroby nebo sis ho taky dodělával? Editováno: 31. Říjen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 já jsem do 02 2005 dodělával nový typ a ještě jsem neměl problém! a to tam mám už 3 roky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Ja som mal dažďový senzor od výroby (svetelný senzor je tvorený trojicou snímačov v strede) ale nebol som úplne spokojný s jeho funkciou. Občas stierali stierače málo, väčšinou ale príliš. Tak som ho vymenil za nový typ (svetelný senzor tvoria dva hranaté snímače na kraji) a ten funguje perfektne. Tak samozrejme som nič nedorábal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 3. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 To by znamenalo, že je špatný senzor. Dá se nějak proměřit,nebo vyzkoušet jeho funkčnost? Jestli jo tak kdo by byl ochotný,nevadí mi někam dojet,ale nejlepší by bylo v J.ČECHÁCH. Dešťový maká super,ale ten svět. Mě sere. Ve škodovce jsem to zkoušel,ale tam jsou mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Sú len 2 cesty. Buď postaviť 2 autá (s dobrým a potencionálne zlým senzorom) a merať hodnoty, ktoré dáva jeden a druhý senzor. Alebo si zohnať náhradný senzor a nejaký čas ho používať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Pohnulo se to někam s tou závadou kterou to po nějaké době vyhazovalo? Co to bylo za závadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 30. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Senzor vyměněn,soft.přehrán za aktualní,kontrola kabeláže od senzoru k jednotce(stále kvoká,stále kvoká)-pořád blbne. Nikdo netuší snad už jen výměna BSG,ale to je prý málo pravděpodobné. Tak nevím. Tebe snad taky zlobí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Jojo, blbne, háže mi to tyto dvě chyby - 02071 - Local Databus a 01520 - Rain and Light Recognition Sensor (G397),v obou případech 004 - No Signal/Communication - Intermittent Mám MR2007, bylo měněné sklo, je tam ten novější typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 30. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Tak to máš chyby jako u mě přes kopírák. Zeptám se-nemáš tejný vypínač a dozapojoval sis svět.senzor dodatečně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Mám a je tam od výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 30. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 a co vypínač a nebo svět. senzor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Sry. Mám vypínač a senzor tam je od výroby. Máš pocit že to má nějakou spojitost s vypínačem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 30. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajdo Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Ako je narocne dorobenie dazdoveho sensora do O2? Co je potrebne zakupit? Zapojenie? Treba VAGovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 nové čelní sklo, samostmívací zrcátko, deštový senzor, plasty kolem zrcátka, kabeláž, zapojit, nakodovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajdo Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 Fuha ... tak to si pockam kym mi nejake nove auto bez zasteriek vytuninguje celne sklo pomocou stale vacieho posypoveho materialu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 Kubasta, Stanson ... panove nemate nakodovano automaticke zavirani oken ori desti? Zkuste to odkodovat a pak by snad ta chyba nemela objevovat ... Nekde na zahranicnim foru to take nekdo resil a chyba se tam objevi, ale nema to na nic vliv ... Mam to same, jinak destak funguje dobre a to zavirani pri desti si tam necham, dobra to vec ... Zkuste to a dejte vedet ... DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 13. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 Ne ne tím to není. Už skoro pul roku maká na 100%. Ve 3 škoda servisech nic nenašli a vyměnily věci za tisíce ( V RÁMCI ZÁRUKY) a ve finále to byl konektor za pár kč. A co jsem mluvil s STANSONEM tak ten je snad prý taky v poho a ta samá závada-konektor u zrcátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 Ne ne tím to není. Už skoro pul roku maká na 100%. Ve 3 škoda servisech nic nenašli a vyměnily věci za tisíce ( V RÁMCI ZÁRUKY) a ve finále to byl konektor za pár kč. A co jsem mluvil s STANSONEM tak ten je snad prý taky v poho a ta samá závada-konektor u zrcátka Ahojda, muzes to prosim nejka rozvest ... ktery konektor a co se s nim delalo? staci vycistit a znovu zapojit nebo potreba vymenit ... pripadne cislo dilu ... Diky moc za info ... DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 dělá to obča skonektor, co je přímo do dešťáku, většinou po výměně čelního skla to tam někdo povorá a závada je na světě, Stanson ho měl úplně zlomenej, já na své sem ho měl povytaženej když sem sundaval elektriku ze stropu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 Diky vsem za info, rozloupnu zrcatko a kouknu jak to tam vapada ... D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 Hoši mě to občas pořád vyskakuje, podstatně méně, ale ano. Navíc mi připadá ten dešťák divnej, to jak stírá nechápu a to mám ten novější typ. Světelnej mi funguje docela dobře, jen se mi stává, když nechám ovladač světel v poloze tunel, tak někdy naskočí po nastartování hlavní světla, vypnu/zapnu ovladač a svítí denní. Tak to také moc nechápu, asi tam je pořád nějaký zádrhel. Asi tě někdy Jardo budu otravovat a proměříme to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 14. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 (editace) Tak tohle mi to dělalo to samí. Po opravě konektoru pokoj. Já i kvůli tomu koupil novej vypínač a bylo to pořád to samí. Takže ted mám dva. Taky mi ten dešťák stíral nezvykle,ale když jsem ho reklamoval tak mi přehráli soft.prý byla aktualizace a začal stírat téměř ideálně. Editováno: 14. Srpen 2011, autor: kubasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.