Publikováno Říjen 30, 201014 r Zdravím zdejší odborníky a prosím o pomoc, mám OII1.9 eleg 08. Z výroby dešťový senzor.nový typ jako SUPII. Nechal jsem si dozapojit světelný senzor tak, že jsem koupil vypínač se symbolem auto a DOLI dodělal zbytek. Vše funguje OK až do doby než čidlo vyhodí chybu a pak to spíná, jak chce. Chyba se smaže a pak zase cca. Měsíc klid. Mluvil jsem s DOLIM a ten má ten samí problém od té doby co si vyměnil starý senzor za nový typ. Tak bych se chtěl zeptat, jestli s tím nemáte někdo nějakou zkušenost, nebo typ kde by mohl být problém. Anebo jestli někdo má OII před FL s novým čidlem a se světelným senzorem komu to maká. Za jakoukoli radu nebo pomoc předem dík.
Říjen 30, 201014 r Mám predFL (MR 2007) a vymenil som starý senzor za nový typ a funguje úplne v pohode a ešte nikdy som nemal chybu zapísanú pri senzore. Akú chybu to píše?
Říjen 30, 201014 r Autor Tak to mě poser. Doli má 07 se starým to makalo, dal nový a problém. Já 08 nový s výroby a taky problém, ale je pravda že dešťák maká na 100%. Ty jsi měl svět.senz. z výroby nebo sis ho taky dodělával? Upraveno Říjen 31, 201014 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Listopad 3, 201014 r já jsem do 02 2005 dodělával nový typ a ještě jsem neměl problém! a to tam mám už 3 roky..
Listopad 3, 201014 r Ja som mal dažďový senzor od výroby (svetelný senzor je tvorený trojicou snímačov v strede) ale nebol som úplne spokojný s jeho funkciou. Občas stierali stierače málo, väčšinou ale príliš. Tak som ho vymenil za nový typ (svetelný senzor tvoria dva hranaté snímače na kraji) a ten funguje perfektne. Tak samozrejme som nič nedorábal.
Listopad 3, 201014 r Autor To by znamenalo, že je špatný senzor. Dá se nějak proměřit,nebo vyzkoušet jeho funkčnost? Jestli jo tak kdo by byl ochotný,nevadí mi někam dojet,ale nejlepší by bylo v J.ČECHÁCH. Dešťový maká super,ale ten svět. Mě sere. Ve škodovce jsem to zkoušel,ale tam jsou mimo
Listopad 3, 201014 r Sú len 2 cesty. Buď postaviť 2 autá (s dobrým a potencionálne zlým senzorom) a merať hodnoty, ktoré dáva jeden a druhý senzor. Alebo si zohnať náhradný senzor a nejaký čas ho používať.
Březen 30, 201114 r Pohnulo se to někam s tou závadou kterou to po nějaké době vyhazovalo? Co to bylo za závadu?
Březen 30, 201114 r Autor Senzor vyměněn,soft.přehrán za aktualní,kontrola kabeláže od senzoru k jednotce(stále kvoká,stále kvoká)-pořád blbne. Nikdo netuší snad už jen výměna BSG,ale to je prý málo pravděpodobné. Tak nevím. Tebe snad taky zlobí?
Březen 30, 201114 r Jojo, blbne, háže mi to tyto dvě chyby - 02071 - Local Databus a 01520 - Rain and Light Recognition Sensor (G397),v obou případech 004 - No Signal/Communication - Intermittent Mám MR2007, bylo měněné sklo, je tam ten novější typ
Březen 30, 201114 r Autor Tak to máš chyby jako u mě přes kopírák. Zeptám se-nemáš tejný vypínač a dozapojoval sis svět.senzor dodatečně?
Březen 30, 201114 r Sry. Mám vypínač a senzor tam je od výroby. Máš pocit že to má nějakou spojitost s vypínačem?
Červenec 2, 201114 r Ako je narocne dorobenie dazdoveho sensora do O2? Co je potrebne zakupit? Zapojenie? Treba VAGovat?
Červenec 2, 201114 r nové čelní sklo, samostmívací zrcátko, deštový senzor, plasty kolem zrcátka, kabeláž, zapojit, nakodovat..
Červenec 3, 201114 r Fuha ... tak to si pockam kym mi nejake nove auto bez zasteriek vytuninguje celne sklo pomocou stale vacieho posypoveho materialu ...
Srpen 13, 201114 r Kubasta, Stanson ... panove nemate nakodovano automaticke zavirani oken ori desti? Zkuste to odkodovat a pak by snad ta chyba nemela objevovat ... Nekde na zahranicnim foru to take nekdo resil a chyba se tam objevi, ale nema to na nic vliv ... Mam to same, jinak destak funguje dobre a to zavirani pri desti si tam necham, dobra to vec ... Zkuste to a dejte vedet ... DD
Srpen 13, 201114 r Autor Ne ne tím to není. Už skoro pul roku maká na 100%. Ve 3 škoda servisech nic nenašli a vyměnily věci za tisíce ( V RÁMCI ZÁRUKY) a ve finále to byl konektor za pár kč. A co jsem mluvil s STANSONEM tak ten je snad prý taky v poho a ta samá závada-konektor u zrcátka
Srpen 13, 201114 r Ne ne tím to není. Už skoro pul roku maká na 100%. Ve 3 škoda servisech nic nenašli a vyměnily věci za tisíce ( V RÁMCI ZÁRUKY) a ve finále to byl konektor za pár kč. A co jsem mluvil s STANSONEM tak ten je snad prý taky v poho a ta samá závada-konektor u zrcátka Ahojda, muzes to prosim nejka rozvest ... ktery konektor a co se s nim delalo? staci vycistit a znovu zapojit nebo potreba vymenit ... pripadne cislo dilu ... Diky moc za info ... DD
Srpen 14, 201114 r dělá to obča skonektor, co je přímo do dešťáku, většinou po výměně čelního skla to tam někdo povorá a závada je na světě, Stanson ho měl úplně zlomenej, já na své sem ho měl povytaženej když sem sundaval elektriku ze stropu.
Srpen 14, 201114 r Hoši mě to občas pořád vyskakuje, podstatně méně, ale ano. Navíc mi připadá ten dešťák divnej, to jak stírá nechápu a to mám ten novější typ. Světelnej mi funguje docela dobře, jen se mi stává, když nechám ovladač světel v poloze tunel, tak někdy naskočí po nastartování hlavní světla, vypnu/zapnu ovladač a svítí denní. Tak to také moc nechápu, asi tam je pořád nějaký zádrhel. Asi tě někdy Jardo budu otravovat a proměříme to.
Srpen 14, 201114 r Autor Tak tohle mi to dělalo to samí. Po opravě konektoru pokoj. Já i kvůli tomu koupil novej vypínač a bylo to pořád to samí. Takže ted mám dva. Taky mi ten dešťák stíral nezvykle,ale když jsem ho reklamoval tak mi přehráli soft.prý byla aktualizace a začal stírat téměř ideálně. Upraveno Srpen 14, 201114 r od kubasta
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.