egos_cz Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Ahoj mám dotaz koupil jsem štelovací podvozek daly mi jej na auto a nastavily nyní na zimu dávám menší kola a tak potřebuji přeštelovat ale ve vepředu jedna strana jde krásně a tu druhou nemohu ani zaboha povolit. Mám podvozek KW vyšroubuji červík na jedné straně a normálně štěluji ale když vyšroubuji červík na druhé straně ani s tím nehnu máte nějáké nápady jak to povolit? Jedná se o předek. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 WDcko, cistici spreje apod, nechat pusobit nicmene letos na jare jsem taky poprvy nepovolil (zajimavy vzdycky to nakonec nejak slo) , muselka nastoupit tezsi technika (majzlik a kladivo) z cehoz nejsem nadsenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.