Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, od příštího roku budu mít k užívání felicii combi. Moc mi to auto nevadí, ale sedačky jsou fakt šílený. Chtěl jsem se zeptat, jestli by bylo možný tam nějak namontovat třeba sedačku z OII. Na té se mi sedí dobře a taky by mohla být výškově stavitelná, protože mám rád rozhled z auta.

Je mi jasné, že se asi budou muset předělávat kolejničky, ale jde mi o to, jestli by to pak prošlo ještě alespoň jednou technickou.

Budu rád za jakékoliv rady.

Sedačky STKáčko moc nezajmaj. Přední dáš v pojhodě z FI RS nebo upravit z OII. Zadní to už bude větší problém. Pokud to chceš dělat.

• Autor

NN. Jde mi hlavně o sedadlo řidiče, možná spolujezdce. Zadní mě nezajímaj. Je mi jedno jestli to bude vypadat blbě, hlavně aby se tam dobře sedělo.

To z tý FRS by tam šlo bez úprav?

Pokud se nepletu tak sedašky z FI i FI RS maj stejný rozteče kolejniček jak Felda. Stačí metr a mrknout se na vrakáči a hned uvidíš.

no pokud budou sedět rozteče kolejnic, tak minimálně bude problém v uchycení, páč jestli já se nepletu, tak Felda má zadní uchycení v kolejnici (to má i Fábie) a přední uchycení je jakoby z čela těch kolejnic, kdežto Fábka má přední uchycení stejně jako zadní, tedy v korýtku kolejnice

Upraveno od Malta

Tím sem si nebyl jistej. Bohužel nemám fabču u sebe.

To už je detail kterej vyřeší jednoduchý přehození kolejniček nebo kousek plechu a šikovná ruka.

• 7 let později...

chlapi pasujú sedačky z GLX do LX bez úprav ?, dík

Samozřejmě že ano, proč by neměly??

• 2 roky později...

Tak z Fabii stanú sedačky bez úprav?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.