mimous Vloženo 31. Říjen 2010 Vloženo 31. Říjen 2010 Ahoj, od příštího roku budu mít k užívání felicii combi. Moc mi to auto nevadí, ale sedačky jsou fakt šílený. Chtěl jsem se zeptat, jestli by bylo možný tam nějak namontovat třeba sedačku z OII. Na té se mi sedí dobře a taky by mohla být výškově stavitelná, protože mám rád rozhled z auta. Je mi jasné, že se asi budou muset předělávat kolejničky, ale jde mi o to, jestli by to pak prošlo ještě alespoň jednou technickou. Budu rád za jakékoliv rady. Citovat
Luďa Vloženo 31. Říjen 2010 Vloženo 31. Říjen 2010 Sedačky STKáčko moc nezajmaj. Přední dáš v pojhodě z FI RS nebo upravit z OII. Zadní to už bude větší problém. Pokud to chceš dělat. Citovat
mimous Vloženo 31. Říjen 2010 Autor Vloženo 31. Říjen 2010 NN. Jde mi hlavně o sedadlo řidiče, možná spolujezdce. Zadní mě nezajímaj. Je mi jedno jestli to bude vypadat blbě, hlavně aby se tam dobře sedělo. To z tý FRS by tam šlo bez úprav? Citovat
Luďa Vloženo 1. Listopad 2010 Vloženo 1. Listopad 2010 Pokud se nepletu tak sedašky z FI i FI RS maj stejný rozteče kolejniček jak Felda. Stačí metr a mrknout se na vrakáči a hned uvidíš. Citovat
Malta Vloženo 1. Listopad 2010 Vloženo 1. Listopad 2010 (editace) no pokud budou sedět rozteče kolejnic, tak minimálně bude problém v uchycení, páč jestli já se nepletu, tak Felda má zadní uchycení v kolejnici (to má i Fábie) a přední uchycení je jakoby z čela těch kolejnic, kdežto Fábka má přední uchycení stejně jako zadní, tedy v korýtku kolejnice Editováno: 1. Listopad 2010, autor: Malta Citovat
Luďa Vloženo 1. Listopad 2010 Vloženo 1. Listopad 2010 Tím sem si nebyl jistej. Bohužel nemám fabču u sebe. To už je detail kterej vyřeší jednoduchý přehození kolejniček nebo kousek plechu a šikovná ruka. Citovat
RENDOS Vloženo 19. Březen 2018 Vloženo 19. Březen 2018 chlapi pasujú sedačky z GLX do LX bez úprav ?, dík Citovat
Mike Messer Vloženo 17. Červenec 2020 Vloženo 17. Červenec 2020 Tak z Fabii stanú sedačky bez úprav? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.