Publikováno Říjen 31, 201014 r Ahoj, od příštího roku budu mít k užívání felicii combi. Moc mi to auto nevadí, ale sedačky jsou fakt šílený. Chtěl jsem se zeptat, jestli by bylo možný tam nějak namontovat třeba sedačku z OII. Na té se mi sedí dobře a taky by mohla být výškově stavitelná, protože mám rád rozhled z auta. Je mi jasné, že se asi budou muset předělávat kolejničky, ale jde mi o to, jestli by to pak prošlo ještě alespoň jednou technickou. Budu rád za jakékoliv rady.
Říjen 31, 201014 r Sedačky STKáčko moc nezajmaj. Přední dáš v pojhodě z FI RS nebo upravit z OII. Zadní to už bude větší problém. Pokud to chceš dělat.
Říjen 31, 201014 r Autor NN. Jde mi hlavně o sedadlo řidiče, možná spolujezdce. Zadní mě nezajímaj. Je mi jedno jestli to bude vypadat blbě, hlavně aby se tam dobře sedělo. To z tý FRS by tam šlo bez úprav?
Listopad 1, 201014 r Pokud se nepletu tak sedašky z FI i FI RS maj stejný rozteče kolejniček jak Felda. Stačí metr a mrknout se na vrakáči a hned uvidíš.
Listopad 1, 201014 r no pokud budou sedět rozteče kolejnic, tak minimálně bude problém v uchycení, páč jestli já se nepletu, tak Felda má zadní uchycení v kolejnici (to má i Fábie) a přední uchycení je jakoby z čela těch kolejnic, kdežto Fábka má přední uchycení stejně jako zadní, tedy v korýtku kolejnice Upraveno Listopad 1, 201014 r od Malta
Listopad 1, 201014 r Tím sem si nebyl jistej. Bohužel nemám fabču u sebe. To už je detail kterej vyřeší jednoduchý přehození kolejniček nebo kousek plechu a šikovná ruka.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.