mimous Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Ahoj, od příštího roku budu mít k užívání felicii combi. Moc mi to auto nevadí, ale sedačky jsou fakt šílený. Chtěl jsem se zeptat, jestli by bylo možný tam nějak namontovat třeba sedačku z OII. Na té se mi sedí dobře a taky by mohla být výškově stavitelná, protože mám rád rozhled z auta. Je mi jasné, že se asi budou muset předělávat kolejničky, ale jde mi o to, jestli by to pak prošlo ještě alespoň jednou technickou. Budu rád za jakékoliv rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Sedačky STKáčko moc nezajmaj. Přední dáš v pojhodě z FI RS nebo upravit z OII. Zadní to už bude větší problém. Pokud to chceš dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimous Vloženo 31. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 NN. Jde mi hlavně o sedadlo řidiče, možná spolujezdce. Zadní mě nezajímaj. Je mi jedno jestli to bude vypadat blbě, hlavně aby se tam dobře sedělo. To z tý FRS by tam šlo bez úprav? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Pokud se nepletu tak sedašky z FI i FI RS maj stejný rozteče kolejniček jak Felda. Stačí metr a mrknout se na vrakáči a hned uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 (editace) no pokud budou sedět rozteče kolejnic, tak minimálně bude problém v uchycení, páč jestli já se nepletu, tak Felda má zadní uchycení v kolejnici (to má i Fábie) a přední uchycení je jakoby z čela těch kolejnic, kdežto Fábka má přední uchycení stejně jako zadní, tedy v korýtku kolejnice Editováno: 1. Listopad 2010, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Tím sem si nebyl jistej. Bohužel nemám fabču u sebe. To už je detail kterej vyřeší jednoduchý přehození kolejniček nebo kousek plechu a šikovná ruka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RENDOS Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 chlapi pasujú sedačky z GLX do LX bez úprav ?, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sotek Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 Samozřejmě že ano, proč by neměly?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Messer Vloženo 17. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 Tak z Fabii stanú sedačky bez úprav? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.