Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, od příštího roku budu mít k užívání felicii combi. Moc mi to auto nevadí, ale sedačky jsou fakt šílený. Chtěl jsem se zeptat, jestli by bylo možný tam nějak namontovat třeba sedačku z OII. Na té se mi sedí dobře a taky by mohla být výškově stavitelná, protože mám rád rozhled z auta.

Je mi jasné, že se asi budou muset předělávat kolejničky, ale jde mi o to, jestli by to pak prošlo ještě alespoň jednou technickou.

Budu rád za jakékoliv rady.

Sedačky STKáčko moc nezajmaj. Přední dáš v pojhodě z FI RS nebo upravit z OII. Zadní to už bude větší problém. Pokud to chceš dělat.

• Autor

NN. Jde mi hlavně o sedadlo řidiče, možná spolujezdce. Zadní mě nezajímaj. Je mi jedno jestli to bude vypadat blbě, hlavně aby se tam dobře sedělo.

To z tý FRS by tam šlo bez úprav?

Pokud se nepletu tak sedašky z FI i FI RS maj stejný rozteče kolejniček jak Felda. Stačí metr a mrknout se na vrakáči a hned uvidíš.

no pokud budou sedět rozteče kolejnic, tak minimálně bude problém v uchycení, páč jestli já se nepletu, tak Felda má zadní uchycení v kolejnici (to má i Fábie) a přední uchycení je jakoby z čela těch kolejnic, kdežto Fábka má přední uchycení stejně jako zadní, tedy v korýtku kolejnice

Upraveno od Malta

Tím sem si nebyl jistej. Bohužel nemám fabču u sebe.

To už je detail kterej vyřeší jednoduchý přehození kolejniček nebo kousek plechu a šikovná ruka.

• 7 let později...

chlapi pasujú sedačky z GLX do LX bez úprav ?, dík

Samozřejmě že ano, proč by neměly??

• 2 roky později...

Tak z Fabii stanú sedačky bez úprav?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.