Přejít na obsah

Octavia I - problém s Klimatronicem

Epicop

Doporučené příspěvky

Ahoj lidi, mám Octavii I s prvním klimatronicem, má takovej trošku divnej vzhled viz. foto, nicméně ta podstata bude asi stejná. Nejdříve to začalo blbě topit, po odstranění ovládacího displeje jsem zjistil, že levý servomotor ovládající táhlo k otevření či uzavření teplého vzduchu nehýbá s táhlem. Následně jsem zjistil, že páka na servu, má stržený v tom plastu tisícihran. Zdálo se mi, že je to jediný problém, že bude stačit koupit jinou páku, ale když zkusím připojit ovládací displej a hýbu s nastavením teploty, tak servo se točí, ale udělá třeba úplnou otáčku o 360stupňů, ačkoliv v rámci pohybu s táhlem by mělo mít mnohem menší rozsah, do 90 stupňů. Nevím je tedy v háji celý to servo s nějakou elektronikou, nebo jestli do toho jdou blbý signály, netuším jak to zjistit. Budu rád, když mi někdo poradíte. Když vyměním páku serva, tak dojede k dorazu a strhne se, to servo jede furt, při odporu se nezastaví. Dík :)

post-12644-004275400 1288542773_thumb.jp

post-12644-046595500 1288542781_thumb.jp

post-12644-096705000 1288542789_thumb.jp

post-12644-089843400 1288542797_thumb.jp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...