Epicop Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Ahoj lidi, mám Octavii I s prvním klimatronicem, má takovej trošku divnej vzhled viz. foto, nicméně ta podstata bude asi stejná. Nejdříve to začalo blbě topit, po odstranění ovládacího displeje jsem zjistil, že levý servomotor ovládající táhlo k otevření či uzavření teplého vzduchu nehýbá s táhlem. Následně jsem zjistil, že páka na servu, má stržený v tom plastu tisícihran. Zdálo se mi, že je to jediný problém, že bude stačit koupit jinou páku, ale když zkusím připojit ovládací displej a hýbu s nastavením teploty, tak servo se točí, ale udělá třeba úplnou otáčku o 360stupňů, ačkoliv v rámci pohybu s táhlem by mělo mít mnohem menší rozsah, do 90 stupňů. Nevím je tedy v háji celý to servo s nějakou elektronikou, nebo jestli do toho jdou blbý signály, netuším jak to zjistit. Budu rád, když mi někdo poradíte. Když vyměním páku serva, tak dojede k dorazu a strhne se, to servo jede furt, při odporu se nezastaví. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.