pentadius Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 (editace) Vážení členové - fóráci jelikož se již delší dobu zabývám starými československými SPZ-kami, případně RZ-kami, prosím každého kdo by nějakou měl v garáži a byl by ochoten mi ji za drobný poplatek věnovat. Samozřejmě pochopím, že pokud má doma někdo značky ze svého prvního auta, rád si je z nostalgické vzpomínky nechá. Žádám Vás tedy o značky které jste nalezli, zapomněli vrátit nebo Vám je někdo dal na stěnu do garáže. Nebráním se ani výměně. Značky jsou a budou uloženy v mém depozitáři a nebudou nijak používány či zneužívány. Beru to jako záchranu několika artefaktů pro českou industriální kulturu a budoucí generace vůbec. Případné nabídky prosím přes SZ. Ještě jednou všem, kteří mi pomůžou sbírku obohatit moooc děkuji Nesbírám je za každou cenu na to upozorňuji, takže rád bych chtěl o každé něco vědět. Chtěl bych si udělat sbírku všech okresů a krajů včetně různých atypů (CO53-86, M62, T62, 103, 105, 106, 115-116 apod.) Něco málo ze své sbírky: Editováno: 31. Říjen 2010, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 Dnes sbírka opět rozšířena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 12. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Tak se nám sbírka opět lehce rozšířila ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 14. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Sbírka se rozšiřuje ... hurá ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeke.455 Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 (editace) Ahoj, jsem tu novej a nevím jesi ti sem odpovídám správně, mám taky sbírku SPZ a nějaké bych klidně vyměnil....jesi máš zájem, napis mi na mail a ja ti poslu fotky a domluvime pripadne co a jak dál, dik Editováno: 14. Květen 2012, autor: Zeke.455 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 10. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Sbírka opět hezky rozšířena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 28. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Děkuji všem, kteří do mé sbírky přispělli svými SPZ-tkami z garáží a kůlniček :pivo: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 11. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 V sobotu 7.5. jsem byl na německé burze sběratelů SPZ-tek, která se koná jednou za rok ve východoněmeckém Grossobelsdorfu Že se jedná o sběratele SPZ, bylo poznat i na parkovišti Něco jsem tam vyměnil a něco jsem si taky dovezl Na jídlo bylo také místní SPZ-tkové menu Nechal jsem si v místním muzeu vyrobit jednu značku na přání, se kterou byl majitel velmi spokojen 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 kolik jich už máš Máro?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 13. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Stando, hodně v řádů desítek i když některé jsou hodně poničené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Zase se mi sbírka rozšířila o pár nálezů Díky Vám všem kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Zatím jsem nic nesehnal Pokud budete o něčem vědět dejte mi zprávu. Jsem ochotnej Vám za to něco i zaplatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 (editace) Tady jsem nechal udělat jednu značku pro svého kamaráda :-) Editováno: 21. Listopad 2011, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 5. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Díky Petanovi76 za jeho příspěvky do mé sbírky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 22. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 Tak jsem sehnal další a moc pěkné kousky do své sbírky díky moc Vám klucííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Teď se dívám kdepak si ukradl tu vojenskou??? To se nesmí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 Vyfoceno v Brně 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 10. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 Teď se dívám kdepak si ukradl tu vojenskou??? To se nesmí No dovol, tu jsem vyměnil a dle rozkazu byste už neměli jezdit na malovaných VPZ-tkách a pořád se tak děje. Tak si to dejte do pořádku joo? Minule mi kamarád ukázal, jak našel ve sběrně haldu starých vojenských malovaných značek, takže to asi zase tak tajné nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 Malovaný se maj měnit až doslouží - nesmí se obnovovat. S tou likvidací by to měli VP roztříhat a znehodnotit, ale....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Marku, poznáš kdo vozí tuhle RZ-SPZ??? :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Jedná se samozřejmě o značky německého Wermachtu tedy Bundeswehru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doyle4.5 Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 Ahoj, nějaké spz mám na výměnu. Pokud máš zájem napiš na: jiritruc@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 Nevíte někdo co to je za SPZ-RZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 to jsou prevozky, nebo tak neco ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.