Přejít na obsah

Kupa noveho auta


paldous

Doporučené příspěvky

ahoj lidi,

byl jsem se zeptat ve Skodovce na nove auto, ted maji zajimave financovani bez navyseni kdyz clovek slozi min 50 procent ceny.

Ale co me zaujalo, ze mi nabidli slevu 7-8 procent oproti cennikove cene pri nakonfigurovanem vozidle, nevim jestli to je malo nebo moc ale nekde jsem slysel ze pry se da sjednat klidne 10 procent, podarilo se vam to nekomu? jake argumenty anebo jake finty jste pouzili aby vam dali tu 10 procentni slevu? dekuju za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, já nejsem moc dobrý vyjednávač, má sleva byla cca. 4,5% a to na bídli naprosto sami, na dalších salonech třeba jen 2% a na jednom mi dokonce prodejce řekl, pane, jaká sleva, těch aut (Octavia Tour Trumf) se prodává tolik, že žádnou slevu dávat nemusím lol

Učinný asi bude všude říkat, že prostě jdeš po ceně a kde bude největší sleva tam auto koupíš :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já jsem s žádnou slevou nepočítal o to víc mě potěšila 7-8% je asi nomální když tak zkus jiného prodejce, když jsem kupoval Toura tak v Praze měli pevnou "akční" cenu ale u nás na Moravě slevili a dali pov. výbavu , koberce, a rádio za paušál 1000,- a zdarma přihlásili na značky. Toto téma jsem viděl v sekci FII.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...