vinklec Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Máte někdo zkušenosti s brzd. destičkama Ferodo Premier??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Máte někdo zkušenosti s brzd. destičkama Ferodo Premier??? Jo, od nedele Ferodo Premier tlaci na kotouce Zimmermann, ale po 200km Ti toho jeste moc nereknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 po 2tis.km musím říci O.K.pozor před montáží udělej náběhy rádo to pak píská obzvláště za studena! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 po 2tis.km musím říci O.K.pozor před montáží udělej náběhy rádo to pak píská obzvláště za studena! Jak to myslíš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 jak myslím co?????????ted jsemtě asi nepochopil!jako ty náběhy?no to na té destičce mírně upiluješ náběhové hrany aby nebyly ostré při domáčknutí desky na kotouč! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 takto to vypadá: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klobuk Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Tam uz prece nabehy jsou....je to videt i na tom obrazku. I feroda ktere jsem koupil je maji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Jaké brzdové kotouče by jste mi doporučili k deskám Ferodo Premier. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Jaké brzdové kotouče by jste mi doporučili k deskám Ferodo Premier. Tak nevím, já osobně nejsem příznivcem míchanic. Na ATE patří ATE, na Ferodo patří Ferodo a nikdo mi to nevymluví.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Jaké brzdové kotouče by jste mi doporučili k deskám Ferodo Premier. Dneska sem to testoval, Ferodo Premier a kotouce Zimmermann, brzdi to jako KRAVA, hazet to snad nebude, uvidime. Ale dam si to na auto taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 Jaké brzdové kotouče by jste mi doporučili k deskám Ferodo Premier. většina výrobců doporučuje na svoje kotouče určité desky, prodejce by to měl mít v katalogu né každej výrobce dělá kotouče i desky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 (editace) já mám míchanici kotouče ATE a protože u MJAUTO neměli momentálně desky ATE doporučili mi Ferodo desky,jinak ty premier ale ty náběhy origo neměli,musel jsem dodělat,jinak souhlas s tímco píše Vaša. Editováno: 19. Únor 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 (editace) Je celkem "teplo" tak jsem se pustil do hodně dlouho plánované přestavby brzd z 280 na 312 mm. Zbývá mi jen namazat vodící čepy, odvzdušnit třmeny, ještě jednou zkontrolovat utažení všech spojů a hurá na geometrii nápravy. Mám origo kotouče ATE a k tomu desky Textar. Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 (editace) Nesmí chybět i ty vychvalované silentbloky Powerflex. Jsem plný očekávání, jaký že to bude svezení... Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 (editace) Tady je už vše pohromadě. Tady jsem zase moc zvědavý, jak budou 312 mm brzdy spoloupracovat se starou ABS jednotkou. Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Nesmí chybět i ty vychvalované silentbloky Powerflex. Jsem plný očekávání, jaký že to bude svezení... Takovyhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Máte už nějaké zkušenosti po výměně kotoučů ? ATE Power Disk, Brembo Max, Zimmermann...chlapi jezděte a pište co a jak... Kochte, Kryssaři,Bauraku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Máte už nějaké zkušenosti po výměně kotoučů ?ATE Power Disk, Brembo Max, Zimmermann...chlapi jezděte a pište co a jak... Kochte, Kryssaři,Bauraku... Zimmermann + Ferodo Premier - asi po 400km, takze nic moc novinky, brzdi to jako krava, mnohem lip nez s origo, da se to lip davkovat, ale jestli se to zkrouti nebo brzo sjede, to zatim nemuzu rict, uvidime casem. Cenove to vyslo i s praci spolecne s vymenou tlumicu stejne jako jen vymena kotoucu a desek v origo servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Kotouče a desky za kolik? Předek zadek...bez tlumičů, výměnu uděláme s klukem sami, snad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robin Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Tady je už vše pohromadě. Tady jsem zase moc zvědavý, jak budou 312 mm brzdy spoloupracovat se starou ABS jednotkou. OhMyGod..... nemám slov, takto nejak si to predstavujem aj ja, fakt pekná práca... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Máte už nějaké zkušenosti po výměně kotoučů ?ATE Power Disk, Brembo Max, Zimmermann...chlapi jezděte a pište co a jak... Kochte, Kryssaři,Bauraku... mam na tom asi 4000 a nemuzu si stezovat...nic se nezkroutilo brzdi to dobre a zda se ze to nevadne tolik to origo...tak ze ja jsem spokojen a na to ze komplet desky + kotouce vyslo necele 4000 tak parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 jj,ja jsem taky spokojenej. Uz mam najeto asi 9 a porad super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Díky za odpovědi, jsem rád, že jste spokojeni, tak pak dám vědět co jsem namontoval a jak jsem spokojený já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Díky za odpovědi, jsem rád, že jste spokojeni, tak pak dám vědět co jsem namontoval a jak jsem spokojený já. Nechame se prekvapit Dneska sem objednal na svy auto, zatim jen dozadu, obligatne Zimmermann + Ferodo Premier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Díky za odpovědi, jsem rád, že jste spokojeni, tak pak dám vědět co jsem namontoval a jak jsem spokojený já. Nechame se prekvapit Dneska sem objednal na svy auto, zatim jen dozadu, obligatne Zimmermann + Ferodo Premier Od Seba? Budu od něj brát taky, jestli mi teda bude chtít prodat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.