Janko Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Zdar chlapi, mám 1.8 Turbo M.R. 2000 a podle všeho mám zvlněné kotouče ač nejsou moc ježděné. Čeká mě výměna, chtěl jsem kompromis a drážkované spíše kvúli vzhledu, tak jsem myslel na ATE Powerdisk, ale co jsem tady četl témata tak jsi nejsem jistý jestli by to byla dobrá investice. Nemáte někdo dlouhodobější zkušenosti s touto motorizací a nedoporučili byste mi kvalitu za rozumnou cenu + desky. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 noo zatim asi nejlepší zkušenosti jsou tady s Brembo MAX a k tomu destičky Textar ... Ja měl ATE PowerDisc a po 3 tis. byly zkroucený.. Teď mám ty Brembo, ale zatim najeto cca 2500 km tak nemůžu hodnotit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 A jaká je cenová relace, přibližně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 A na zadek počítám že by šli obyč Bremba ? Nebo tam to není tak namahaný a stačí nějaký průměr ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Ahoj, nemáte někdo ještě nějaké poznatky a zkušenosti s kotouči a deskami a jejich následnou kvalitou. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 mrkni se na stranky www.elit.cz tam je prodavaj. Cena neni tak hrozna, jeden kotouč myslim cca 1400,-. Na zadek Brembo EasyCheck, MAX se nedělaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Byla tu řeč o zajíždění kotoučů a destiček a hlavně několik názorů tak mrkněte třeba na ferodo nebo renovak.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Byla tu řeč o zajíždění kotoučů a destiček a hlavně několik názorů tak mrkněte třeba na ferodo nebo renovak.cz asi jsem slepej, ale nenašel jsem to tam .. tak nám to prozraď jak se maj správně zajíždět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Byla tu řeč o zajíždění kotoučů a destiček a hlavně několik názorů tak mrkněte třeba na ferodo nebo renovak.cz asi jsem slepej, ale nenašel jsem to tam .. tak nám to prozraď jak se maj správně zajíždět Je to na renovaku v sekci Ke stažení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 jee to chce registraci.. tak nám to prozraď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 tak jsem se rozhodl pro Brembo Max a desky Textar nemate nekdo moznost to sehnat za solidni cenu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Zkus Krysarre,ten to vzdycky nejak vosefuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 tak jsem se rozhodl pro Brembo Max a desky Textar nemate nekdo moznost to sehnat za solidni cenu?? A co Bremba se sportovníma destičkama Ferodo? Tak to zvažuju já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 tak jsem se rozhodl pro Brembo Max a desky Textar nemate nekdo moznost to sehnat za solidni cenu?? A co Bremba se sportovníma destičkama Ferodo? Tak to zvažuju já. no jestli myslis Ferodo DS2000 nebo 2500 tak k nim se hodej co jsem cetl kotouce Zimmerman.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 tak jsem se rozhodl pro Brembo Max a desky Textar nemate nekdo moznost to sehnat za solidni cenu?? tak samo jdu po tom taky, asi objednám u mjauto, jen mít čas na to ted..ještě řeším zda zadky ma smysl dát origo nebo taky brembo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 tak jsem byl zase zlomen na ATE Power disk tak ja uz fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 nooo ATE PowerDiscs bych asi nebral, s tema nejsou moc dobry zkusenosti (u me po 2,5 tis. km).. i kdyz par lidem se zkroutily brzo i Bremba, tak ATE jsou na tom porad hur ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 ATE nechci, taky špatná zkušenost, kór ty na tom slabem tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 tak on taky kazdej rika neco jinyho...Bremba taky prej nejsou zadna slava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 no ale když to tak pročteě tak pořád jsou na tom líp Bremba .. mě zatim vydržely dýl jak ATE PowerD.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 no ale když to tak pročteě tak pořád jsou na tom líp Bremba .. mě zatim vydržely dýl jak ATE PowerD.. no prave ze potom co ctu z toho rozhodne nejsem moc moudrej protoze je to docela nastejno... a kdyz pak slysis ze nekdo udelal na trech autech Bremba a behem nekolik dni nebo tydnu bylo vse na vyhozeni tak proste bud to nebo to...ja zkusim ATE a uvidi se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Reknu ti to jinak.....Uz nekdo udelal ty Bremba s tema Textarama? ja myslim,ze ne. Ono nejde jen o kotouce,ale taky o desticky,ktery se o ne trou. Vzhledem k tomu,ze Textar ty desticky vyviji s Brembem,tak asi bude neco na tom,ze je mam po 9 litrech uplne v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Reknu ti to jinak.....Uz nekdo udelal ty Bremba s tema Textarama? ja myslim,ze ne. Ono nejde jen o kotouce,ale taky o desticky,ktery se o ne trou. Vzhledem k tomu,ze Textar ty desticky vyviji s Brembem,tak asi bude neco na tom,ze je mam po 9 litrech uplne v pohode no tak uvidime ono uz to nejak dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 No ale aby to nedopadlo tak,ze budes rikat ,ze ja debil kombinoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.