Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Zdar chlapi, mám 1.8 Turbo M.R. 2000 a podle všeho mám zvlněné kotouče ač nejsou moc ježděné. Čeká mě výměna, chtěl jsem kompromis a drážkované spíše kvúli vzhledu, tak jsem myslel na ATE Powerdisk, ale co jsem tady četl témata tak jsi nejsem jistý jestli by to byla dobrá investice. Nemáte někdo dlouhodobější zkušenosti s touto motorizací a nedoporučili byste mi kvalitu za rozumnou cenu + desky. Díky za info.

noo zatim asi nejlepší zkušenosti jsou tady s Brembo MAX a k tomu destičky Textar :palec2: ... Ja měl ATE PowerDisc a po 3 tis. byly zkroucený.. Teď mám ty Brembo, ale zatim najeto cca 2500 km tak nemůžu hodnotit ...

A jaká je cenová relace, přibližně :o

A na zadek počítám že by šli obyč Bremba ? Nebo tam to není tak namahaný a stačí nějaký průměr ?

Ahoj, nemáte někdo ještě nějaké poznatky a zkušenosti s kotouči a deskami a jejich následnou kvalitou. Díky

mrkni se na stranky www.elit.cz tam je prodavaj. Cena neni tak hrozna, jeden kotouč myslim cca 1400,-. Na zadek Brembo EasyCheck, MAX se nedělaj B)

Díky za info.

Byla tu řeč o zajíždění kotoučů a destiček a hlavně několik názorů tak mrkněte třeba na ferodo nebo renovak.cz

Byla tu řeč o zajíždění kotoučů a destiček a hlavně několik názorů tak mrkněte třeba na ferodo nebo renovak.cz

asi jsem slepej, ale nenašel jsem to tam :kuk: .. tak nám to prozraď jak se maj správně zajíždět :t

asi jsem slepej, ale nenašel jsem to tam :kuk: .. tak nám to prozraď jak se maj správně zajíždět :t

Je to na renovaku v sekci Ke stažení.

jee to chce registraci.. tak nám to prozraď ;)

• 2 týdny později...

tak jsem se rozhodl pro Brembo Max a desky Textar nemate nekdo moznost to sehnat za solidni cenu??

Zkus Krysarre,ten to vzdycky nejak vosefuje

tak jsem se rozhodl pro Brembo Max a desky Textar nemate nekdo moznost to sehnat za solidni cenu??

A co Bremba se sportovníma destičkama Ferodo? Tak to zvažuju já.

A co Bremba se sportovníma destičkama Ferodo? Tak to zvažuju já.

no jestli myslis Ferodo DS2000 nebo 2500 tak k nim se hodej co jsem cetl kotouce Zimmerman..

tak samo jdu po tom taky, asi objednám u mjauto, jen mít čas na to ted..ještě řeším zda zadky ma smysl dát origo nebo taky brembo :huh:

tak jsem byl zase zlomen na ATE Power disk lol tak ja uz fakt nevim lol

nooo ATE PowerDiscs bych asi nebral, s tema nejsou moc dobry zkusenosti (u me po 2,5 tis. km).. i kdyz par lidem se zkroutily brzo i Bremba, tak ATE jsou na tom porad hur !

ATE nechci, taky špatná zkušenost, kór ty na tom slabem tdi

tak on taky kazdej rika neco jinyho...Bremba taky prej nejsou zadna slava

no ale když to tak pročteě tak pořád jsou na tom líp Bremba :) .. mě zatim vydržely dýl jak ATE PowerD..

no ale když to tak pročteě tak pořád jsou na tom líp Bremba :) .. mě zatim vydržely dýl jak ATE PowerD..

no prave ze potom co ctu z toho rozhodne nejsem moc moudrej protoze je to docela nastejno... a kdyz pak slysis ze nekdo udelal na trech autech Bremba a behem nekolik dni nebo tydnu bylo vse na vyhozeni tak proste bud to nebo to...ja zkusim ATE a uvidi se

Reknu ti to jinak.....Uz nekdo udelal ty Bremba s tema Textarama? ja myslim,ze ne. Ono nejde jen o kotouce,ale taky o desticky,ktery se o ne trou. Vzhledem k tomu,ze Textar ty desticky vyviji s Brembem,tak asi bude neco na tom,ze je mam po 9 litrech uplne v pohode

Reknu ti to jinak.....Uz nekdo udelal ty Bremba s tema Textarama? ja myslim,ze ne. Ono nejde jen o kotouce,ale taky o desticky,ktery se o ne trou. Vzhledem k tomu,ze Textar ty desticky vyviji s Brembem,tak asi bude neco na tom,ze je mam po 9 litrech uplne v pohode

no tak uvidime ono uz to nejak dopadne ;)

No ale aby to nedopadlo tak,ze budes rikat ,ze ja debil kombinoval

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.