Martin Zwierzyna Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 Dobry den, prisel jsem na takovy napad, uz se mi parkrat stalo ze jsem auto ve spechu nastartoval driv, nez zhasly kontrolky (tim mam na mysli, nez se dojelo palivove cerpadlo). A auto nekdy na skocilo jen na dva valce a nebyl to moc hezky zvuk a otresy uz vubec ne. Tak se ptam, nejde u fabie aktivovat nejaka zvukova signalizace, ktera by pipala do zhasnuti kontrolek, cili do toho palivoveho cerpadla? Mam pocit ze u nejakych americkych aut tato funkce byla normalne,ne? Mohl by se pouzit zvuk namrazy, to neni tak sileny zvuk jako treba rezerva. Diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 Dobry den, prisel jsem na takovy napad, uz se mi parkrat stalo ze jsem auto ve spechu nastartoval driv, nez zhasly kontrolky (tim mam na mysli, nez se dojelo palivove cerpadlo). A auto nekdy na skocilo jen na dva valce a nebyl to moc hezky zvuk a otresy uz vubec ne. Tak se ptam, nejde u fabie aktivovat nejaka zvukova signalizace, ktera by pipala do zhasnuti kontrolek, cili do toho palivoveho cerpadla? Mam pocit ze u nejakych americkych aut tato funkce byla normalne,ne? Mohl by se pouzit zvuk namrazy, to neni tak sileny zvuk jako treba rezerva. Diky za odpovedi. Také upozornenie sa nedá aktivovať. Ale nechaj si naprogramovať, aby sa ti palivové čerpadlo spustilo už pri otvorení vodičových dverí. Pokiaľ si myslíš, že je problém so štartovaním spôsobený neskorým natlakovaním paliva, tak sa problém vyrieši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 Záleží aký ma MR ide to myslím od nejakého roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.