matosli Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 Nazdar ľudia, nevie mi niekto poradiť,ako zapojiť el.nastavovanie zrkadiel? Musí byť k tomu použitá aj komfortka alebo sa to dá len napriamo:poistka- joystick -zrkadlá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 (editace) jde to udělat bez komfortky, stačí nadrátovat a použít ten správný ovladač na zrcátka Editováno: 6. Listopad 2010, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matosli Vloženo 7. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Vďaka,mám len problém v tom,že neviem označenie pinov na joysticku.Nevieš mi v tom poradiť?Je to 10 pIN, ja som to nikde nevedel nájsť:-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.