Publikováno Listopad 7, 201014 r Zdravim, dneska se mi poprvy v zivote stalo, ze sem si splet` hadice a zastrcil hubici od Natural 95 do myho TDI (to jsem nekde cet, ze to splest nelze, ze jsou nekompatibinilni pistoje a nemeli by jit zastrcit) . Nastesti jsem si toho vsimnul celkem rychle, a vzal "jen" 5.5l. Pred tim tam bylo vic jak pulka nadrze. Zbytek nadrze jsem docerpal zase naftou. Vzhledem k 55l nadrzi tam je teda ~10% benzinu. Myslim, si, ze by to mel motor prezit, planuju po kazdym znatelnym ubytku docerpat (doufam ze naftou ), jen bych to mel rad potvrzene od znalcu. Diky.
Listopad 7, 201014 r To ještě jde pokud tam je jen tolik tak se tomu nic nestane.Přidej aditivum VIF a dotankuj pokud možno jen naftu.Motor to přežije bez újmy.
Listopad 7, 201014 r Benzínovou pistoli do dieselového hrdla fakt bez problému strčíš, naopak to nejde. To jsi koukal při zastrkávání na pumpařku, viď Nicméně udělej to, jak psal acek.
Listopad 7, 201014 r řidiči autobusů a náklaďáku to zimě dělají schválně, aby to v mrazu vůbec natočili a nezamrzalo to, 10% benzínu by škodit nemělo. Ale radši bych jezdil volně a nedával tomu moc zabrat.
Listopad 10, 201014 r Bude to v cajku.Lide co nechtějí používat aditiva tak tam lejou taky benzin. Přidávám se k názoru nalejt VIF + dotankovat naftou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.