Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,

dneska se mi poprvy v zivote stalo, ze sem si splet` hadice a zastrcil hubici od Natural 95 do myho TDI (to jsem nekde cet, ze to splest nelze, ze jsou nekompatibinilni pistoje a nemeli by jit zastrcit) . Nastesti jsem si toho vsimnul celkem rychle, a vzal "jen" 5.5l. Pred tim tam bylo vic jak pulka nadrze. Zbytek nadrze jsem docerpal zase naftou. Vzhledem k 55l nadrzi tam je teda ~10% benzinu. Myslim, si, ze by to mel motor prezit, planuju po kazdym znatelnym ubytku docerpat (doufam ze naftou :( ), jen bych to mel rad potvrzene od znalcu.

Diky.

To ještě jde pokud tam je jen tolik tak se tomu nic nestane.Přidej aditivum VIF a dotankuj pokud možno jen naftu.Motor to přežije bez újmy.

Benzínovou pistoli do dieselového hrdla fakt bez problému strčíš, naopak to nejde. To jsi koukal při zastrkávání na pumpařku, viď :prc: Nicméně udělej to, jak psal acek.

řidiči autobusů a náklaďáku to zimě dělají schválně, aby to v mrazu vůbec natočili a nezamrzalo to, 10% benzínu by škodit nemělo. Ale radši bych jezdil volně a nedával tomu moc zabrat.

• Autor

Ok, diky. Aditiva jsem chtel zkusit, ted mam aspon duvod :)

Bude to v cajku.Lide co nechtějí používat aditiva tak tam lejou taky benzin. Přidávám se k názoru nalejt VIF + dotankovat naftou.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.