mimous Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Ahoj mám takový problém. U O1 tour mi zajíždí hlavová opěrka u řidiče zpátky do sedačky. Drážky tam jsou, ale vypadá to jako když jsou na nic. Přijde mi divný, aby to bylo opotřebovaný u rok starýho auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 (editace) Jediná pomoc je vyndat a vyměnit plastová vodítka v opěradle sedadla, což velice jednoduché (při demontáži zatlačit na pojistnou západku, která je na levé straně po odtažení čalounění,vhodně upraveným šroubovákem). Pokud je ale auto staré 1 rok, pak vůbec neřeším a reklamuji ve značkovém servisu... Editováno: 8. Listopad 2010, autor: kapl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimous Vloženo 8. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Díky. Je tam záruka na 60tis. km což je ještě jeden rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal P Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Mně to dělá od začátku u Tour TRUMFa, při reklamaci vyměnili plastová vodítka, ale zlepšení jen nepatrné, stejně musím tak 1x za 14 dní povytáhnout... Kamarád má taky trumfa a má úplně stejný problém na obou předních. Naopak mně zase nejdou vyndat vůbec zadní hlavové opěrky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Mohu potvrdit, auto už není nejmladší ročník, ale přední povytažené skoro nedrží, zadní jdou velmi ztuha ! neřeším to ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.