Publikováno Listopad 8, 201014 r Ahoj mám takový problém. U O1 tour mi zajíždí hlavová opěrka u řidiče zpátky do sedačky. Drážky tam jsou, ale vypadá to jako když jsou na nic. Přijde mi divný, aby to bylo opotřebovaný u rok starýho auta.
Listopad 8, 201014 r Jediná pomoc je vyndat a vyměnit plastová vodítka v opěradle sedadla, což velice jednoduché (při demontáži zatlačit na pojistnou západku, která je na levé straně po odtažení čalounění,vhodně upraveným šroubovákem). Pokud je ale auto staré 1 rok, pak vůbec neřeším a reklamuji ve značkovém servisu... Upraveno Listopad 8, 201014 r od kapl
Listopad 10, 201014 r Mně to dělá od začátku u Tour TRUMFa, při reklamaci vyměnili plastová vodítka, ale zlepšení jen nepatrné, stejně musím tak 1x za 14 dní povytáhnout... Kamarád má taky trumfa a má úplně stejný problém na obou předních. Naopak mně zase nejdou vyndat vůbec zadní hlavové opěrky.
Listopad 10, 201014 r Mohu potvrdit, auto už není nejmladší ročník, ale přední povytažené skoro nedrží, zadní jdou velmi ztuha ! neřeším to !
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.