Ondra_1 Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 Ahoj, koupil jsem si jetého Superba, ale dostal jsem k němu pouze dva klíče s dálkovám ovládáním. Ten třetí, servisní bez ovládání jsem nedostal. Mám to považovat za bezpečnostní hrozbu nebo se tím nemám zabývat? Je možná výměna sady klíčů a co by to stálo? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 Celá nová sada je drahá a tady na fóru jsem kompletní ještě neviděl. Ten servisní bych možná neřešil. Jestli máš zaslepené zámky tak tím líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricajthaml Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Ahoj, to vůbec neřeš. Já jsem koupil Supa a ten měl jen jeden klíč. Nechal jsem si udělat za 3700,- druhej. Výhoda je, že ty Supy se moc nekradou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Nějak drahé! Klíč cca 900,-kč vyfrézování 500,-kč a nakódování buď zadarmo nebo max. 1000,-kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Servisní bych taky neřešil. Pokud k nim máš i štítek s mech. kódem klíče a s pinem tak je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Ahoj, taky jsem koupil supa jen s jedním vystřelovacím klíčem, ke kterému nemám nic. Na vysílací jednotce je kod HL0 1J0 959 753 AH. Za celou sadu se mi nechce dávat 5000kč, i když by to byla největší jistota, ale samotný klíč by mi asi stačil, a když vidím jak tady jsou za náhradní klíče ruzné ceny, tak se ptám, kde v Brně seženu nebo popřípadě na netu jde objednat tento náhradní klíč. Přečtení kodu a spárování bych řešil asi někde ve škodovce, nebo bych poptal nějaké brněnské superbáky. Nikde na netu jsem nenašel takovouto vysílací jednotku. Jaké označení má mít? Díky moc za odpovědi:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.