jozzi Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Na todle to urcite homologace nebude , dyt to vypada jak od rakosniku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djjuju Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Chtělo by to vidět, jak to vypadá,k dyž to svítí. Vypadá to jinak, ale to bude vypadat v reálu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannydj Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 A kde si ich nasiel? Mali tam aj na combika O1? Ja som mal komplet LED na golfe a spokojnost najvacsia...sice hmlovka tam svietila ako .... ale bolo ma videt :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Já jsem se taky o něco pokoušel, ve finále to málo svítilo a pak když jsem to začal předělávat, tak jsem zjistil, že to zase není ono. Ted´ jsem došel na to jak ty světla rozřezat(předtím jsem vyřezal díry zezadu), ale došli finance už jsem zničil 4 světla příští zimu plánju dodělat , dám tam 4x víc diod a uspořádání bude jiné, jednoduché tvary... v jednoduchosti je síla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 To co mas na tom videu vyzera velmi zaujimavo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 stejne nechapu proč se dělají diodové světla na stare golfy a na okti 1 ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sov.a Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Zdravím, píšete tu zadní lampy z Passata na O1. Předpokládám, že z VW Passat B5 a B5,5. Už jste to někdo zkoušel? Chtěl bych vědět jak to je s tvarem, zda se musí řezat do karoserie. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Musí řezat. Jinak by se už dávno dávaly masově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zolky Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Ahojte kolegovia, na jednom nemeckom fóre som našiel takéto niečo. Skúšal už niekto niečo podobné vyrobiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Vypadá to jako podomácku dělané, pokud ano, tak na to, že je to samodomo to není úplně zavrženihodné, ale i tak se mi to moc nelíbí. Navíc určo bez homologace, takže STK a PČR by byl problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.