Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak mě tu máte jsem odpadlík Peugeota a nový člen Škodovky nebo spíš navrátilec . Představení mého sluhy / Škoda Roomster 1.9tdi 77kw ,rv2009, Předváděčka z Ml.Bl. malý kožený paket,výhled do nebe,tempomat,climatronik,atd. Opravdu jsem si toto vozítko zamiloval .

Vloženo

Vzhledově se podobá tomu, co jsem měl i já jako služebák cca 3/4 roku. Akorát že jsem měl 1,4TDI, skoro v základu a s přepážkou pro N1. Asi hlavně díky svojí konfiguraci mě Roomster moc nenadchnul. Ten tvůj je o několik levelů výš, tak ať ti slouží ke spokojenosti.

Já s ním najezdil skoro 30tis. km a nějak se mi po něm ani nestýská.

Vloženo (editace)

Nejel si včéra v Litoměřicích přes most?? Takového Růmštra jsem totiž potkal, teda aspoň myslím podle zadních světel.

Editováno: , autor: piskot
Vloženo

Nejel si včéra v Litoměřicích přes most?? Takového Růmštra jsem totiž potkal, teda aspoň myslím podle zadních světel.

Jo jel. Byl jsem tam řešit reklamaci. Jo a ty lapiony to je moje chlouba ty totiž vymyslela moje žena. kol5

Vloženo

No co vám budu povídat, díky Roomwagnu a jeho brzdám jsem dobrzdil k pánovy který náhle zastavil uplně bezduvodně na sjezdu z Pražského okruhu ,ale pán jedoucí za mnou už tolik štěstí neměl a poslal to do mě a já do Fábky předemnou . Ten debil z té Fábie nedokázal vysvětlit ani policii proč nejednou zastavil ,když předním byla silnice uplně prázdná a nebyl jedinej duvod brzdit. No a spátky k Roomwagenu ,předek je směšnej proti zadku . Bohužel nejde vyndat ani rezerva.

Vloženo

tak to nevypada tak strasne, myslim ze v servisu ti to vklidu srovnaj, ja jsem v dubnu trefil Supa II, a jak to je vysoky tak jsem zajel jako pod nej, takze jsem mu taky zrusil rezervu. a nakonec to servis pry jen vytahl a opravil a bylo to ok

tak at mas auti brzo doma... ;)

Vloženo

Tak servisní verdikt je opravit pujde bez sebemenších potíží a přejde horní lišta Milotec a obyč maska bez chromu. Už se těším musím jezdit Ducátem a to topí uplně na pikaču. :aggressive:

Vloženo

Tak to nakonec celkem dobře dopadlo.

Některý lidi jsou na silnici vážně nevyzpytatelný a když někdo udělá takovouhle blbost a ještě ji nedokáže vysvětlit, neměl by snad dále řídit.

Vloženo

Chudák malej, ale pokud se to opraví, že to nebude poznat tak v pohe....

Já jsem zase zastavil na parkovišti.... všude sních a nikde místo, ale já potřeboval jen naložit rodinku... takže jsem nic nevymýšlel zastavil za autama uprostřed náměstí... zaparkované auta jsem kolmo na sebe po pravé straně. manželka se synekm připravení, otevřou dveře já přezutej ze zimních bot nebudu vylejzat otočím se koukám jak malýho připíná do sedačky a poněkud s ním zápasí a na to řiká si snad dělá prdel? nevěděl jsem o kom mluví... na to se ozvala rána a do předního blatníku mi nacouvala fabie... Manželka řiká jsi slepej nebo co? tak jsem začal troubit... asi až potom poznal, že do něčeho najel... Omluva? Já vás neviděl... nevim jestli to udělal naschvál nebo jestli mě neviděl ale vzhledem k tomu že mu bylo asi 18 a omlouval se mi asi 10x mě vážně neviděl.... kdyby tam někdo šel tak ho zajede... řekl jsem at mi zmizí z očí že to není ani škráblý.... bohužel při bližší ohledání jsem zjistil že nesedí spára mezi blatníkem a nárazníkem a při pohledu zepředu jsem zjistil že pravý blatník je zmáčklej o nějakej centrimetr dva dovnitř... na jařde to rozeberu a nějak vytáhnu.... V porovnání s tvým prkotina ale taky nasere....

Vloženo

Chudák malej, ale pokud se to opraví, že to nebude poznat tak v pohe....

Já jsem zase zastavil na parkovišti.... všude sních a nikde místo, ale já potřeboval jen naložit rodinku... takže jsem nic nevymýšlel zastavil za autama uprostřed náměstí... zaparkované auta jsem kolmo na sebe po pravé straně. manželka se synekm připravení, otevřou dveře já přezutej ze zimních bot nebudu vylejzat otočím se koukám jak malýho připíná do sedačky a poněkud s ním zápasí a na to řiká si snad dělá prdel? nevěděl jsem o kom mluví... na to se ozvala rána a do předního blatníku mi nacouvala fabie... Manželka řiká jsi slepej nebo co? tak jsem začal troubit... asi až potom poznal, že do něčeho najel... Omluva? Já vás neviděl... nevim jestli to udělal naschvál nebo jestli mě neviděl ale vzhledem k tomu že mu bylo asi 18 a omlouval se mi asi 10x mě vážně neviděl.... kdyby tam někdo šel tak ho zajede... řekl jsem at mi zmizí z očí že to není ani škráblý.... bohužel při bližší ohledání jsem zjistil že nesedí spára mezi blatníkem a nárazníkem a při pohledu zepředu jsem zjistil že pravý blatník je zmáčklej o nějakej centrimetr dva dovnitř... na jařde to rozeberu a nějak vytáhnu.... V porovnání s tvým prkotina ale taky nasere....

Kámo pozor přední blatníky jsou lepené !!!! Tak bacha. :palec2:

Vloženo

Huráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá už zítra ráno se jde pro Wagooooooonka a zase se bude lítat . Super dárek k vánocům. lol:palec2:lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...