amogh Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 ta zluta mi pripadne naprosto bez napadu, stejne jako ta oranzova :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Ale já si to s Bobíkem vyřídím bojim bojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 18. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 A svanco se mi také líbí... Není to nic proti nim !! Kurňa Švanco musí být fešák to je vůůůůůůůůůůůl Kdo je vůl??! Gil asi nepochopil, jak je to myšlené... Gile, myslel jsem jeho fabku...asi nechápeš.. 2 Wertheim: Já to samo pochopil, prostě seš "jinej" a líbí se ti kluci . Ne teť vážně, byla to náhra na smeč, tak jsem to tam šupnul A na tvůj dotaz, kdo je vůl, jednoduchá odpověď = já!!! Ale já si to s Bobíkem vyřídím to je blbá sranda ...! Ale chápu tě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.