Přejít na obsah

Update Maxidot

tomikutik

Doporučené příspěvky

Dnes som pisal do Skody: Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na prípadné doplnenie funkcie do Maxidotu. Mám Octaviu 1,4 TSI Ambiente Plus, r.v. 7/2009. Maxidot ešte neobsahuje položky: Teplota oleja a ukazovatel vhodného prevodového stupňa. Rád by som mal tieto funkcie obsiahnuté, otázka teda znie, či je možné nejakým spôsobom updatom pridať tieto funkcie. Mám 6 stup manuálnu prevodovku. Pýtam sa aj preto, že som sa v rovnakej výbave aj motore viezol, vyrobenej v tomto roku (2010) a tieto položky na displeji boli. Ďakujem za odpoveď.

Prisla mi odpoved: Dobrý deň,zmeny týkajúce sa zobrazovania Vami uvedených informácii prostredníctvom panela prístrojov nastali v priebehu produkcie vozidiel Octavia II FL s modelovým rokom 2010. Zobrazovanie týchto údajov je závislé od druhu výbavy vozidla po zavedení týchto systémových zmien. Žiaľ z dôvodu, že nie sú výrobcom vozidla podporované dodatočné úpravy, či zmeny oproti sériovému stavu vozidla, nedokážeme Vám poskytnúť bližšie informácie týkajúce sa dodatočnej úpravy Vášho vozidla.

Ospravedlňujeme sa Vám, že nemáme pre Vás priaznivejšiu odpoveď.

Toto iste mi povedali aj v servise... hlavne, ze pred par mesiacmi, mi aktivovali Corner funkciu mlhoviek... Je sice pravda, ze tam pracoval ochotny mlady servisak...

Mozno tato funkcia naozaj nejde updatom dat... tak sa Vas pytam, ci ste sa na nieco podobne nepytali u svojich servisakoch... alebo ci mate vedomost, ze to naozaj nejde...

Editováno: , autor: tomikutik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...

Ahoj to co teď napíši nemám nijak potvrzeno jedná se jen o můj názor. Podle mě nebude problém tyto funkce přidat pokud se jedná pouze o softwarovou záležitost u oleje je tomu tak určitě u převodovky si nejsem jistý. Spousta funkcí jde odemknout například pomocí programu VCDS. Například přisvícení mlhového světla do zatáčky či aktivace výstražných světel při prudkém brzdění. Pokud tam funkce zobrazení tlaku oleje a vhodného rychlostního stupně nebude zcela jistě půjde vložit avšak se značnou pravděpodobností ztráty záruky na daný díl obrátil bych se na někoho kdo se zaměřuje na úpravu ŘJ.

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky. A vůbec ne takový dlouhý.
Odkaz ke komentáři

• o 11 měsíců později...

Pročítám si to tady a narazil jsem na tohle téma. Docela mě to taky zajímá. Vidím, že téma je rok staré- ví někdo za ten rok něco nového? Myslím si, že by to mělo být řešitelné sofwarově-případně nějakou novou jednotkou...je to tak? Nebo s tím nic neuděláme? Taky bych chtěl na maxíku vidět trochu více, než jen průměrnou spotřebu a teplotu venku...Díky

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...