Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj.

Takze tu mam problem.Mam octavku - 1.6 74KW - 1998.

Aktiv. samozamykani a odemk. Ted jsem mel panel od radia venku - takze jsem radio mel tim padem vypnute.Ale co se nedelo. Zjistil jsem, ze se samoodemykani - po vytazeni klicku spozdi tak na 7 vterin a pak odemkne.Po zapnuti radia se odemkne hned.Takze jezdim porad se zapnutym radiem - mam ho tedy zapnute a pak se to odemkne hned. Nevite jak tento problem odstranit? Aby se mi auto odemknulo rychle i kdyz radio budu mit vypnute. Diky vsem. Vita

Jestli není špatně zapojený rádio. Zkontroluj stálé plus a spínané plus.

Zkus odpojit rádio jestli to bude dělat stále.

• Autor

radio jsem odpojil a super hned se auto odemika. Takze radiem. Mam tam Philips - na kazetu - je ve dreve jako palubka tak nevim zda to neslo i z vyroby. Poradte prosim - asi kabelaz k radiu ok - vse funguje i pamet a tak. Zapojene je dobre po vytazeni klicku prestane hrat a po strceni a otoceni do polohy hraje a tak. Takze jsem z toho paf.

koukám že se tady asi jen opakuju, ale zkusil bych pro začátek - nemáš jak je v oktávce zvykem opačně na iso konektoru zapojený stálý plus a plus po klíčku? nemůže to dělat to?

• Autor

A kdyby to bylo opacne tak bych po vypnuti klicku a tedy po vytazeni prisel o data z radia treba po hodine. Takze to asi taky nee

No to nemusí být až tak pravda, jsou rádia, který ty data mají zálohovaný i po odpojení z baterky( třeba Blaupunkt), ale je fakt že pokud jsou na rádiu třeba hodiny tak ty by se vynulovaly.

• Autor

presne a ja vim ze u me se to hned smaze takze bych rad rekce kdo ma take samozamykani a s radiem vypnutym je delsi odezva odemykani

Bych rek ze to dela zdroj toho radia, nejspis filtracni kondik na vstupu zdroje, zkus u toho radia pripojit to spinany plus pres diodu a uvidis hned jestli je to tim, ale tipnul bych na 99 ze jo. dej vedet

• Autor

diky jen co auticko prijde z dilny .- trosku jsem si ho skrabnul o prah

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.