Přejít na obsah

Samoodemykání az kdyz zapnu radio

davidecek19

Doporučené příspěvky

Ahoj.

Takze tu mam problem.Mam octavku - 1.6 74KW - 1998.

Aktiv. samozamykani a odemk. Ted jsem mel panel od radia venku - takze jsem radio mel tim padem vypnute.Ale co se nedelo. Zjistil jsem, ze se samoodemykani - po vytazeni klicku spozdi tak na 7 vterin a pak odemkne.Po zapnuti radia se odemkne hned.Takze jezdim porad se zapnutym radiem - mam ho tedy zapnute a pak se to odemkne hned. Nevite jak tento problem odstranit? Aby se mi auto odemknulo rychle i kdyz radio budu mit vypnute. Diky vsem. Vita

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

radio jsem odpojil a super hned se auto odemika. Takze radiem. Mam tam Philips - na kazetu - je ve dreve jako palubka tak nevim zda to neslo i z vyroby. Poradte prosim - asi kabelaz k radiu ok - vse funguje i pamet a tak. Zapojene je dobre po vytazeni klicku prestane hrat a po strceni a otoceni do polohy hraje a tak. Takze jsem z toho paf.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...