davidecek19 Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Ahoj. Takze tu mam problem.Mam octavku - 1.6 74KW - 1998. Aktiv. samozamykani a odemk. Ted jsem mel panel od radia venku - takze jsem radio mel tim padem vypnute.Ale co se nedelo. Zjistil jsem, ze se samoodemykani - po vytazeni klicku spozdi tak na 7 vterin a pak odemkne.Po zapnuti radia se odemkne hned.Takze jezdim porad se zapnutym radiem - mam ho tedy zapnute a pak se to odemkne hned. Nevite jak tento problem odstranit? Aby se mi auto odemknulo rychle i kdyz radio budu mit vypnute. Diky vsem. Vita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Jestli není špatně zapojený rádio. Zkontroluj stálé plus a spínané plus. Zkus odpojit rádio jestli to bude dělat stále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 11. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 radio jsem odpojil a super hned se auto odemika. Takze radiem. Mam tam Philips - na kazetu - je ve dreve jako palubka tak nevim zda to neslo i z vyroby. Poradte prosim - asi kabelaz k radiu ok - vse funguje i pamet a tak. Zapojene je dobre po vytazeni klicku prestane hrat a po strceni a otoceni do polohy hraje a tak. Takze jsem z toho paf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddwarf Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 koukám že se tady asi jen opakuju, ale zkusil bych pro začátek - nemáš jak je v oktávce zvykem opačně na iso konektoru zapojený stálý plus a plus po klíčku? nemůže to dělat to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 11. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 A kdyby to bylo opacne tak bych po vypnuti klicku a tedy po vytazeni prisel o data z radia treba po hodine. Takze to asi taky nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddwarf Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 No to nemusí být až tak pravda, jsou rádia, který ty data mají zálohovaný i po odpojení z baterky( třeba Blaupunkt), ale je fakt že pokud jsou na rádiu třeba hodiny tak ty by se vynulovaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 presne a ja vim ze u me se to hned smaze takze bych rad rekce kdo ma take samozamykani a s radiem vypnutym je delsi odezva odemykani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Bych rek ze to dela zdroj toho radia, nejspis filtracni kondik na vstupu zdroje, zkus u toho radia pripojit to spinany plus pres diodu a uvidis hned jestli je to tim, ale tipnul bych na 99 ze jo. dej vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 13. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 diky jen co auticko prijde z dilny .- trosku jsem si ho skrabnul o prah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.