Přejít na obsah

Ukradena: Š Octavia Combi 4x4 TDi dne 10.11.2010

danspring

Doporučené příspěvky

Zdravím, dne 10.11.2010 mi byla odcizena mezi 8:05 - 11:15 dopoledne v ulici TUKLATSKÁ na Praze 10 ve Strašnicích (tj. vedlejší ulice z Černokostelecké) moje Octavia. SPZ: 7A4 7707.Najeto kolem 155 tis. km.

Než začnu popisovat auto, tak pro toho, kdo by mi ji našel dám odměnu 25 000 Kč.

Takže jedná se o Škodu Octavia Combi, 4x4 TDi, r.v. 2003. Barva: šedá grafit metalíza. Auto bylo den před tím naleštěné, čisté.

Poznavací znaky: Alu origo kola na letnácích - gumy R16 Dunlop Sport Maxx, Xenony bez ostřiků, na všech oknech fólie, CHROMOVANÁ ZRCÁTKA, NA ZADNÍM SKLE BYL VELKÝ STŘÍBRNÝ NÁPIS PIT BULL, předpokladám, že ten už asi strhli, ku*vy,na spodním žebrování v předním nárazníku byla chromovaná mřížka, 2 antény, na zadním víku byla chromovaná lišta, dále na zadním víku nebyla žádná typizace auta, vnitřek byl v krémové kůži (LaK), rádio Alpine,dále vnitřek ve dřevě, manuál klimatizace aj.

JInak jsem ten den projel vse od Černáku po Modřany, ale bezúspěšně. POkud by to auto někdo objevil, tak piště-volejte na 728 870 853, nebo na 158. Odměna bude popř. nálezci vyplacena!!!

Díky

post-22354-001579300 1289993472_thumb.jp

post-22354-051304300 1290094904_thumb.jp

post-22354-034995400 1290095006_thumb.jp

post-22354-032703100 1290095067_thumb.jp

Editováno: , autor: danspring
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, dne 10.11.2010 mi byla odcizena mezi 8:05 - 11:15 dopoledne v ulici TUKLATSKÁ na Praze 10 ve Strašnicích (tj. vedlejší ulice z Černokostelecké) moje Octavia. SPZ: 7A4 7707.Najeto kolem 155 tis. km.

Než začnu popisovat auto, tak pro toho, kdo by mi ji našel dám odměnu 25 000 Kč.

Takže jedná se o Škodu Octavia Combi, 4x4 TDi, r.v. 2003. Barva: šedá grafit metalíza. Auto bylo den před tím naleštěné, čisté.

Poznavací znaky: Alu origo kola na letnácích - gumy R16 Dunlop Sport Maxx, Xenony bez ostřiků, na všech oknech fólie, CHROMOVANÁ ZRCÁTKA, NA ZADNÍM SKLE BYL VELKÝ STŘÍBRNÝ NÁPIS PIT BULL, předpokladám, že ten už asi strhli, ku*vy,na spodním žebrování v předním nárazníku byla chromovaná mřížka, 2 antény, na zadním víku byla chromovaná lišta, dále na zadním víku nebyla žádná typizace auta, vnitřek byl v krémové kůži (LaK), rádio Alpine,dále vnitřek ve dřevě, manuál klimatizace aj.

JInak jsem ten den projel vse od Černáku po Modřany, ale bezúspěšně. POkud by to auto někdo objevil, tak piště-volejte na 728 870 853, nebo na 158. Odměna bude popř. nálezci vyplacena!!!

Díky

To je mi lito, vim, jaky to je, taky mi ukradli Octavii.

Zeptam se ale, jak jsi na tom byl se zabezpecenim v aute?

Byl to pekny kousek, jeste s tim bezovym interierem... hmmm..

Odkaz ke komentáři

zabezpečení u tohoto auta ti povím klidně já - rádoby vylepšené auto proto tipuji, že nezbylo na zabezpečení. Max zámek řadičky, ale pravděpodobně ani to ne. A pokud ano, tak majitel ho nechal "výjimečně" odemčený, protože pospíchal za ženou na večeři. (ach ten český národ!). Alarm byl pravděpodobně sériový, a podle mě to stálo někde v rohu parkoviště na neosvětleném místě, kde se nachází působiště pro smažky.

nebo máš snad jiné zkušenosti s krádeží vozu? Já si myslím, že toto je přímo učebnicový příklad. A pokud se náhodou rozcházím s realitou, pak nezbývá jiná možnost, že vůz byl skutečně zabezpečení zámkem řadičky, kvalitním alarmem a uzamčenou tyčí řízení, ale prostě nebyl den a zloději si pro to přijeli odtahovou nebo jeepem s plaťákem.

ať se najde! (ps: za cca 14 dní prolez www.bazos.cz a www.sbazar.cz), třeba se tam náhodou bude prodávat tónované zadní sklo s nápisem RED BULL nebo co to tam máš napsaného.

PS2: Nevím, kde majitel bydlí, ale pravděpodobě někde v Praze - tipuju Prosek, Letňany, Čakovice, Černý most. A auto se bude pravděpodobně nacházet v těchto končinách: MAPA

Editováno: , autor: Standis
Odkaz ke komentáři

zabezpečení u tohoto auta ti povím klidně já - rádoby vylepšené auto proto tipuji, že nezbylo na zabezpečení. Max zámek řadičky, ale pravděpodobně ani to ne. A pokud ano, tak majitel ho nechal "výjimečně" odemčený, protože pospíchal za ženou na večeři. (ach ten český národ!). Alarm byl pravděpodobně sériový, a podle mě to stálo někde v rohu parkoviště na neosvětleném místě, kde se nachází působiště pro smažky.

nebo máš snad jiné zkušenosti s krádeží vozu? Já si myslím, že toto je přímo učebnicový příklad. A pokud se náhodou rozcházím s realitou, pak nezbývá jiná možnost, že vůz byl skutečně zabezpečení zámkem řadičky, kvalitním alarmem a uzamčenou tyčí řízení, ale prostě nebyl den a zloději si pro to přijeli odtahovou nebo jeepem s plaťákem.

ať se najde! (ps: za cca 14 dní prolez www.bazos.cz a www.sbazar.cz), třeba se tam náhodou bude prodávat tónované zadní sklo s nápisem RED BULL nebo co to tam máš napsaného.

PS2: Nevím, kde majitel bydlí, ale pravděpodobě někde v Praze - tipuju Prosek, Letňany, Čakovice, Černý most. A auto se bude pravděpodobně nacházet v těchto končinách: MAPA

ja osobne si taky myslim, ze auto nemelo zabezpeceni, teda, az snad na ten zamek radicky, na ktery se zapomelo ho nejak zamknout. pravdepodobne prisel manik a pak je to otazka 5ti minut, vcetne vymeny spinacky a nakodovani IMMO. holt to tak je, taky mi lohli auto, ze sidliste, ale parkoval jsem pritom pod svetly a pred okny duchodcu, kteri nikdy nespi a ejhle, taky je auto v prdeli :-)

uz s tim nic nenadelam, ostatne jako vetsina lidi, kteri o sve auto prijdou.

ja si myslim, ze to moje bejvaly auto je uz rozprodany nekde v tech polskejch vrakovistich kousek za hranicemi.

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Dlouho jsem zvažoval, že jako majitel tohoto odcizeného auta nebudu komentovat příspěvky viz. výše...ale co, nasranost pominula, smutek nikoli...

Takže zaprvé pro "chytráka" Bella: docela mě urazil tvůj komentář- "rádoby vylepšené auto"...fajn, tvůj názor...a jakym škopkem teda jezdíš ty..ale k tématu: měl jsem tam všechny možný zabezpečovací udělátka, kvalitní a značkové věcičky...od constructu počínaje, přes další věci, které tady nebudu ale zminovat, pouze tam v můj neprospěch nebyl "sherlog", jeslti víš, co to je. Nikdy jsem neparkoval přes noc cíleně na ulici, přes den ale ano, jinak to prostě nejde. Tady v tý díře ve Strašnicích jsem se zdržoval přes den docela pravidelně, takže asi jak je jasný...kurvy si mě vytypovali jo a pro tvoji informaci auto odjelo na odtahovce. To ti dávám za pravdu. A místo...na jedný straně paneláky, na druhý vilky...poměrně frekventovaná silnice s parkovištěm kolmo na chodník. Jo jo, realita je taková, ale neuděláš nic!! Střílet, střílet a střílet. Jo a doplnim, bezpečnostní fólie a vyslepený velice poctivě všechny zámky!!!

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...