mytrix Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 (editace) Zdravím, čeká mě tento měsíc STK na Fabii, kde mám dodělavané origo xenony a to včetně ostřiků. Problém je, že do konce měsíce, díky nemožnosti sehnat nivelační čidlo, prostě automatickou regulaci mít nebudu (mám pouze kolečkem). Má někdo zkušenosti, zda to prochází nebo ne? Samozřejmě vím co je psáno ve vyhláškách atd., jde mi o praktické zkušenosti. A druhý poddotaz. jelikož je to moje první STK, tak v případě, že bych kvůli tomuto neprošel, tak se stále hradí plná cena? Editováno: 19. Listopad 2010, autor: mytrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Ono jde o to kde, neda se to pausalizovat. Nekde s tim projdes, ale rekl bych, ze je to spis o stesti nebo o znamych. A kdyz te vyhodi a jdes znovu, tak uz plnou cenu neplatis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 při opakované STK zaplatš pouze 150 kč, teda aspoň já platil v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 21. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 ok diky asi se radej zkusim poptat nekde po znamostech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Nevíte jak to je se světlama na O2,když bych dal ty jak vypadají jako xenon(mají čočku a jsou na H7+H1) jestli musí být ostřikovač a ten sklonoměr jako u xenonu. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 U xenonu je to daný a tam musí bejt nivelace i ostřik. Pokud máš čočkový H7 tak je to na kolečko bez ostřiků ale pokud to bude jako u xenonů nic se neděje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.