Publikováno Listopad 19, 201014 r Zdravím, čeká mě tento měsíc STK na Fabii, kde mám dodělavané origo xenony a to včetně ostřiků. Problém je, že do konce měsíce, díky nemožnosti sehnat nivelační čidlo, prostě automatickou regulaci mít nebudu (mám pouze kolečkem). Má někdo zkušenosti, zda to prochází nebo ne? Samozřejmě vím co je psáno ve vyhláškách atd., jde mi o praktické zkušenosti. A druhý poddotaz. jelikož je to moje první STK, tak v případě, že bych kvůli tomuto neprošel, tak se stále hradí plná cena? Upraveno Listopad 19, 201014 r od mytrix
Listopad 19, 201014 r Ono jde o to kde, neda se to pausalizovat. Nekde s tim projdes, ale rekl bych, ze je to spis o stesti nebo o znamych. A kdyz te vyhodi a jdes znovu, tak uz plnou cenu neplatis.
Listopad 21, 201014 r Nevíte jak to je se světlama na O2,když bych dal ty jak vypadají jako xenon(mají čočku a jsou na H7+H1) jestli musí být ostřikovač a ten sklonoměr jako u xenonu. Dík
Listopad 21, 201014 r U xenonu je to daný a tam musí bejt nivelace i ostřik. Pokud máš čočkový H7 tak je to na kolečko bez ostřiků ale pokud to bude jako u xenonů nic se neděje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.