Publikováno Listopad 22, 201014 r Ahoj,jezdím s Octavií 1,9 TDI 81kw a mám takový problém: Když třeba dojíždím (ke křižovatce) a uvolním úplně plynový pedál se zařazenou rychlostí,tak se zničeho nic zvýší rychlost a musím vyšlápnout spojku.Je to nepravidelné.Kontrola VAG bez závad.Prosím poraďte.
Listopad 22, 201014 r Nemas prave vtedy zapnuty TEMPOMAT .... sorac toto ma napadlo ako prve Mozno to je porouchany elektricky plyn.
Listopad 22, 201014 r Autor Dík za odpověď, ale tempomat nevlastním a s tím pynem jsem byl na kontrole VAG a bylo to bez závad tak nevím je to nepříjemný.
Listopad 22, 201014 r Ahoj,jezdím s Octavií 1,9 TDI 81kw a mám takový problém: Když třeba dojíždím (ke křižovatce) a uvolním úplně plynový pedál se zařazenou rychlostí,tak se zničeho nic zvýší rychlost a musím vyšlápnout spojku.Je to nepravidelné.Kontrola VAG bez závad.Prosím poraďte. Při jakých otáčkách to dělá? Není to ten případ kdy si auto při poklesu otáček blížícím se k otáčkám volnoběhu samo přidá aby nechcípnul motor?
Listopad 22, 201014 r Autor Při jakých otáčkách to dělá? Není to ten případ kdy si auto při poklesu otáček blížícím se k otáčkám volnoběhu samo přidá aby nechcípnul motor? Ahoj vím co myslíš,tohle je nepravidelně, kolem tisici otáčkách.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.