Publikováno Listopad 25, 201014 r Zdravím, prohledal jsem co jsem mohl , našel jsem pár témat které jsem hledal , ale nikde nebylo nakonec řečeno, jestli k audienci je možné dodělat AUX IN a jestli má výstup na externí zesilovač ( mám Sound systém a chtěl bych ještě kapánek potlačit basy). Díky za odpovědi a předem se omlouvám jestli zde takové témata byly
Listopad 26, 201014 r jestli mas soundsystem od skodovky tak mas uz zesilovac vytazeny pod sedackou ridice - mam ho tam taky ale priznam se ze pripojovat nic navic jsem nezkousel, ta hudba mi tak staci. co se tyce aux-in to by me taky zajimalo, ja menil audienci za novejsi s podporou MP3 a taky by me zajimalo, jestli tam pujde dat aux...
Listopad 27, 201014 r Autor Jo o tom zesilovači pod sedadlem jsem se dočetl, ale dočetl jsem se že k němu není vedený klasický nízkoúrovňový audio signál přes klasický kabel ale přes can bus takže ten signál rozdvojit na další zesilovač nejspíš nepůjde. Dalším řešením je High/low adaptér který ze zesíleného signálu který vede k reproduktoru dokáže udělat nízkoúrovňový , nebo přímo zesilovač ze zabudovaným High/low adaptérem. Problém je to že podle mě kvalita signálu nebude taková jak přímo z rádia , jestli ale rádio nebude mít výstup tak to budu muset udělat pomocí toho adaptéru.
Prosinec 7, 201014 r Zvuk do zesilovače je veden klasicky "analogově", po Canu je jen ovládání zesilovače. Teoreticky by šel tento výstup z rádia pomocí nějaké kvalitní aktivní rozdvojky rozdvojit a připojit tak další zesilovač.
Prosinec 8, 201014 r Autor No nejspíš mi nezbyde nic jiného než že se na ten zesilovač budu muset kouknout.
Březen 6, 201114 r Autor Ví někdo na 100% že jde do SS zesilovače veden nízkofrekvenční analogový signál jak do klasických zesilovačů ? . A jestli když ten signál (basový) vezmu a sprostě ho rozdvojím do dalšího zesilovače tak by to nijak neuškodilo ss zesilovači ani audienci ? Nemáte někdo nějaké schéma co jaké piny na zesilovači znamenají ? Díky
Březen 23, 201114 r Ví někdo na 100% že jde do SS zesilovače veden nízkofrekvenční analogový signál jak do klasických zesilovačů ? . A jestli když ten signál (basový) vezmu a sprostě ho rozdvojím do dalšího zesilovače tak by to nijak neuškodilo ss zesilovači ani audienci ? Nemáte někdo nějaké schéma co jaké piny na zesilovači znamenají ? Díky Ahoj pravě řeším ten samy problem Nevím kde to rozdvojit nebo odkud vzít signal, Už si to řešil?? Upraveno Březen 23, 201114 r od Břeťa
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.