Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

prohledal jsem co jsem mohl , našel jsem pár témat které jsem hledal , ale nikde nebylo nakonec řečeno, jestli k audienci je možné dodělat AUX IN a jestli má výstup na externí zesilovač ( mám Sound systém a chtěl bych ještě kapánek potlačit basy). Díky za odpovědi a předem se omlouvám jestli zde takové témata byly

jestli mas soundsystem od skodovky tak mas uz zesilovac vytazeny pod sedackou ridice - mam ho tam taky :) ale priznam se ze pripojovat nic navic jsem nezkousel, ta hudba mi tak staci.

co se tyce aux-in to by me taky zajimalo, ja menil audienci za novejsi s podporou MP3 a taky by me zajimalo, jestli tam pujde dat aux...

• Autor

Jo o tom zesilovači pod sedadlem jsem se dočetl, ale dočetl jsem se že k němu není vedený klasický nízkoúrovňový audio signál přes klasický kabel ale přes can bus takže ten signál rozdvojit na další zesilovač nejspíš nepůjde. Dalším řešením je High/low adaptér který ze zesíleného signálu který vede k reproduktoru dokáže udělat nízkoúrovňový , nebo přímo zesilovač ze zabudovaným High/low adaptérem. Problém je to že podle mě kvalita signálu nebude taková jak přímo z rádia , jestli ale rádio nebude mít výstup tak to budu muset udělat pomocí toho adaptéru.

• 2 týdny později...
  • Autor

Nikdo nemá žádné zkušenosti ?

Zvuk do zesilovače je veden klasicky "analogově", po Canu je jen ovládání zesilovače. Teoreticky by šel tento výstup z rádia pomocí nějaké kvalitní aktivní rozdvojky rozdvojit a připojit tak další zesilovač.

• Autor

No nejspíš mi nezbyde nic jiného než že se na ten zesilovač budu muset kouknout.

• 2 měsíce později...
  • Autor

Ví někdo na 100% že jde do SS zesilovače veden nízkofrekvenční analogový signál jak do klasických zesilovačů ? . A jestli když ten signál (basový) vezmu a sprostě ho rozdvojím do dalšího zesilovače tak by to nijak neuškodilo ss zesilovači ani audienci ? Nemáte někdo nějaké schéma co jaké piny na zesilovači znamenají ? Díky

• 3 týdny později...

Ví někdo na 100% že jde do SS zesilovače veden nízkofrekvenční analogový signál jak do klasických zesilovačů ? . A jestli když ten signál (basový) vezmu a sprostě ho rozdvojím do dalšího zesilovače tak by to nijak neuškodilo ss zesilovači ani audienci ? Nemáte někdo nějaké schéma co jaké piny na zesilovači znamenají ? Díky

Ahoj pravě řeším ten samy problem Nevím kde to rozdvojit nebo odkud vzít signal, Už si to řešil??

Upraveno od Břeťa

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.