mylys Vloženo 25. Listopad 2010 Vloženo 25. Listopad 2010 Chci se zeptat - kdyz zapnu vyhrivani zrcatek, tak se nikde nerozsviti kontrolka a castokrat na to zapomenu - nevadi to necemu, nespali se neco napr.? U meho predchoziho auta se to zapinalo spolecne s vyhrivanim zadniho okna kde byla samozrejme kontrolka tak jsem to po urcite dobe vypnul. Citovat
Jz73 Vloženo 25. Listopad 2010 Vloženo 25. Listopad 2010 (editace) Chci se zeptat - kdyz zapnu vyhrivani zrcatek, tak se nikde nerozsviti kontrolka a castokrat na to zapomenu - nevadi to necemu, nespali se neco napr.? U meho predchoziho auta se to zapinalo spolecne s vyhrivanim zadniho okna kde byla samozrejme kontrolka tak jsem to po urcite dobe vypnul. Správná otázka, taky jsem si to dnes cestou práce říkal Víte někdo? P.S. V manuálu se píše o 10 minutovém automatickém vypínání vyhřívání zadního okna, ale zdá se, že vypnutí vyhřívání zrcátek se automaticky neprovádí. Editováno: 25. Listopad 2010, autor: Jz73 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.