Publikováno Listopad 28, 201014 r Když mi srpnové povodně zatopily Octávku a já musel rozebrat komplet interiér,tak jsem se rozhodl při té příležitosti natáhnout kabeláž a začít základy pro budoucí aparaturu. Chtěl bych předem moc poděkovat panu Ing. Milanu Rychterovi(Prohifi),který mi pomáhal s výběrem komponentů a celkově mě návaděl na cestu Základ tvoří MDF redukce pod přední,zadní reproduktory i jako materiál pro desky v kufru. Vše kvůli vlhkosti nalakováno. Následovaly kilogramy tlumícího materiálu do předních dveří a kufru. Kufr mám vyztužený hliníkovým rámem,který jsme testovali ve 3 lidech . Ozvučnice pro Subwoofer je komplet uzavřená a utěsněná(Plastové desky tloušťky 6mm,2 tuby lepidla na sklo,tlumicí materiál a molitanová isolace co se dává doma kolem oken a dveři). Víc toho snad není třeba vysvětlovat.Stačí se mrknout na fotky. Zatím mám asi 90% práce za sebou.Ještě mě čeká namontování 2 vrstvého skla a nerezové mřížky vypálené na laseru. Pak už jen pořídit rádio a ladit a ladit a ladit Zde fotky: http://ondrero.rajce.idnes.cz/Hudba/
Prosinec 6, 201014 r Autor Zatím jsem neměl možnost si je poslechnout.Na komponenty musím šetřit a už mi zbývá jen rádio.To si pořídím pod stromeček jako poslední třešničku na dortu Jinak se mi zdají ty reproduktory kvalitně vyrobený a dal jsem na pozitivní ohlasy lidí zde na foru. A pokud budou hrát špatně,tak já to ušima laika nepoznám Když ale kamarádovo uzvučení za 6000 mému uchu lahodí,tak jsem zvědavej jak se mi bude líbit to moje za 25 A ty se ptáš na ty repráky ironicky,nebo tě zajímaj?
Srpen 15, 201114 r Autor Nechám si na Laseru vypálit mřížky na reprák i zesíky.Ty bude chránit ještě pevnostní sklo...
Listopad 14, 201113 r Autor Sice to trvalo,ale dávat jedné firmě 2600,když jiná to zvládne stejně dobře za 900 by bala hloupost :-) Už se těšim až to v kufru vyzkoušim... Už jen sklo a nějaké pěkné zápustné šroubky
Říjen 29, 201410 r Autor Tak třeba někomu pro inspiraci. Přecházím na řadu PRO u značky Kicx a tvořím plato s ovály a dalším 2 kanálem. http://ondrero.rajce.idnes.cz/Upgrade_hudby/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.