Ondrero Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Když mi srpnové povodně zatopily Octávku a já musel rozebrat komplet interiér,tak jsem se rozhodl při té příležitosti natáhnout kabeláž a začít základy pro budoucí aparaturu. Chtěl bych předem moc poděkovat panu Ing. Milanu Rychterovi(Prohifi),který mi pomáhal s výběrem komponentů a celkově mě návaděl na cestu Základ tvoří MDF redukce pod přední,zadní reproduktory i jako materiál pro desky v kufru. Vše kvůli vlhkosti nalakováno. Následovaly kilogramy tlumícího materiálu do předních dveří a kufru. Kufr mám vyztužený hliníkovým rámem,který jsme testovali ve 3 lidech . Ozvučnice pro Subwoofer je komplet uzavřená a utěsněná(Plastové desky tloušťky 6mm,2 tuby lepidla na sklo,tlumicí materiál a molitanová isolace co se dává doma kolem oken a dveři). Víc toho snad není třeba vysvětlovat.Stačí se mrknout na fotky. Zatím mám asi 90% práce za sebou.Ještě mě čeká namontování 2 vrstvého skla a nerezové mřížky vypálené na laseru. Pak už jen pořídit rádio a ladit a ladit a ladit Zde fotky: http://ondrero.rajce.idnes.cz/Hudba/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyRS Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 Mooc pěkný. Jak si spokojený s repro Kickx ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Zatím jsem neměl možnost si je poslechnout.Na komponenty musím šetřit a už mi zbývá jen rádio.To si pořídím pod stromeček jako poslední třešničku na dortu Jinak se mi zdají ty reproduktory kvalitně vyrobený a dal jsem na pozitivní ohlasy lidí zde na foru. A pokud budou hrát špatně,tak já to ušima laika nepoznám Když ale kamarádovo uzvučení za 6000 mému uchu lahodí,tak jsem zvědavej jak se mi bude líbit to moje za 25 A ty se ptáš na ty repráky ironicky,nebo tě zajímaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 resis nejaky kryt pres reprak? kdyz bys chtel pouzit kufr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 Nechám si na Laseru vypálit mřížky na reprák i zesíky.Ty bude chránit ještě pevnostní sklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Sice to trvalo,ale dávat jedné firmě 2600,když jiná to zvládne stejně dobře za 900 by bala hloupost :-) Už se těšim až to v kufru vyzkoušim... Už jen sklo a nějaké pěkné zápustné šroubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 29. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Tak třeba někomu pro inspiraci. Přecházím na řadu PRO u značky Kicx a tvořím plato s ovály a dalším 2 kanálem. http://ondrero.rajce.idnes.cz/Upgrade_hudby/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Práce ne předních dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.