Jirka4x4 Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Ahoj, chtel bych koupit do O1 kombi r.v.99 cerny koberec,ale na inzeratech je vetsinou sedanovy.Ma nekdo zkusenosti s tim,jestli jsou oba stejny a pasujou do obou karoserii?Diky moc za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 (editace) Na Tvou otázku sice neodpovím, ale píšeš o inzerátech - tak Tě chci upozornit, ať si dáváš bacha protože já chtěl origo koberce co nejlevněji a přes aurko a podobně byly mnohem dražší než přímo ve škodovce, což mě zaráží. Tak ať zbytečně neplatíš víc.... Editováno: 30. Listopad 2010, autor: HanyZ necituj předchozí příspěvky, pak je téma nepřehledné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gruger Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 (editace) je jinej tvarově Editováno: 30. Listopad 2010, autor: HanyZ necituj předchozí příspěvky, pak je téma nepřehledné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 gruger: a na to si kde prisiel Jirka4x4: je to samozrejme rovnake, tak isto ako sedacky... nie je ziadny rozdiel pre Combi / Liftback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 No ale dneska jsem se díval kvůli Jirky 4x4 na ETIKETU, co byla přibalená k mým originál koberečkům a na ní je napsáno : škoda octavia, combi. Takže asi budou stejné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.