Přejít na obsah

Vybíjí se baterie

berys1

Doporučené příspěvky

Zdravím,mám takovej problem mám octavii 1,6 55kw,1997 a při teplotě pod nulou ráno nemužu nastartovat,při otočení klíčku se vybije baterie,ale když chvilku počkám tak normálně nastartuji.Baterku mám už třetí novou,byl jsem na kontrole v servise ale nic nenašli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To, že studená baterie nefunguje, je normální jev. Chce to jen mít s ní trošku soucitu a zbytečně ji netrápit.

Studenou baterii při startování zahřejete krátkými sepnutími startéru, elektrolyt se promíchá, ohřeje a vše bude OK.

Samozřejmě je nutno baterii udržovat v zimě v nabitém stavu, jakmile elektrolyt zamrzne, je baterie v háji a

nepomůže jí ani svěcená voda.

Odkaz ke komentáři

Baterkou to určitě není,koupil jsem novou silnější i nový startér a pořád to samé,na poprvé neprotočí startér,jako při vybite baterii,při startovaní jako by to šlo přes zuby,ale při druhém startu už normálně motor naskočí,akorát se resetují hodiny,jako při odpojené baterce.Mám pocit jestli to nebude setrvačníkem?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...