daniel (-. Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 ahojky sem tu uplně nový mám octávii 1.8 92kw a po nainstalování kapacitoru ke své autohify se mi druhý den rozsvítila kontrolka airbagu byl jsem stím u kamaráda na diagnostice a psalo to řídící jendotka airbagu defektní ): mohl by mi někdo poradit co stim mám dělat a nebo kde sehna novou řj. a co to stojí? svítí mi to už pul roku a znervoznuje mě to a slyšel jsem že pak auto neprojde ani technickou kontrolou): děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Ano projít by to nemělo, ale v našem státě je možný úplně všechno, jinak mazat si tu chybu zkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daniel (-. Vloženo 7. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 zkoušely jsme to u kámoše ae nešlo to): nevim jak to udělat jedině zkusit new řídící jednotku ae je moc drahá a já ty airbagy nepotřebuju je nevim jak to udělat aby to pořád nesvítilo a odpojit to asi nejde?? nebo mohl by mi někdo poradit kde sehnat levnou řídící jednotku airbagu? na octavii 1.8 92kw rok 97 děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiktir Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 to si jí budeš muset nechat znova naprogramovat neboli nabít,dá se to snad 3x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 počet přehrání není omezen pokud tě to ještě trápí mohu pomoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.