Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

nazdarek, potreboval bych poradit jak vymenit zadni kotouce a desky. zakladni postup je jasny, jen se chci poradit, zda tam neni neni nejaka zaludnost, nebo finta na kterou si mam dat pozor. diky za kazdou radu.

:-)

Pokud jsi někdy měnil desky a kotouče na přední nápravě, tak bude pro tebe výměna zadku hračkou. Dej si pozor snad jen na samoseřizovací mechanismus ruční brzdy. Nestačí pístek ve třmenu jenom stlačit, ale musíš s ním i pootáčet!!! Teď přesně nevím na kterou stranu, musel bych se kouknout do DP. Jestli se nepletu, tak je to po směru hodinových ručiček. -_-

sice mam fabuli-ale je to presne jak rika Píst-po smeru hod.rucicek-delal jsem to minuly vikend

po smeru hodinovych rucicek ho zasroubovavas bude vetsi vule a samozrejme naopak zase zmensujes.zasroubuj ho tak aby kdyz das komplet desky na kotuc tak kotouc by mel jit rukou otacet neserizuj to moc na knop pak to drhne a piska. nekdy ten pistek zasroubovat nejde nebo hodne stezka staci kdyz na nej klepnes kladivkem a on si skoci do toho sneku ve kterym chodi .vetsinou to pomuze.

• Autor

díky pánové za rady o tohle mi šlo. až to udělám, tak napíšu.

• 2 týdny později...

mám velkej problém,nebrzdí mi ručka na octě 6/99 81kw,teda jen trochu jen uplně nahoře jinak jde volně jako ba tam ani zuby nebyly.co s tím ,seřídit to přímo na válečku? měl by bej se samostavem ne? nebo na lanech.jinal jak se dostat pod ten popelník vzadu vložku popelníku jsem vyndal a tam žádný šroubky nejsou.Dík.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.