mudra Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 nazdarek, potreboval bych poradit jak vymenit zadni kotouce a desky. zakladni postup je jasny, jen se chci poradit, zda tam neni neni nejaka zaludnost, nebo finta na kterou si mam dat pozor. diky za kazdou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Pokud jsi někdy měnil desky a kotouče na přední nápravě, tak bude pro tebe výměna zadku hračkou. Dej si pozor snad jen na samoseřizovací mechanismus ruční brzdy. Nestačí pístek ve třmenu jenom stlačit, ale musíš s ním i pootáčet!!! Teď přesně nevím na kterou stranu, musel bych se kouknout do DP. Jestli se nepletu, tak je to po směru hodinových ručiček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 sice mam fabuli-ale je to presne jak rika Píst-po smeru hod.rucicek-delal jsem to minuly vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 po smeru hodinovych rucicek ho zasroubovavas bude vetsi vule a samozrejme naopak zase zmensujes.zasroubuj ho tak aby kdyz das komplet desky na kotuc tak kotouc by mel jit rukou otacet neserizuj to moc na knop pak to drhne a piska. nekdy ten pistek zasroubovat nejde nebo hodne stezka staci kdyz na nej klepnes kladivkem a on si skoci do toho sneku ve kterym chodi .vetsinou to pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 14. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 díky pánové za rady o tohle mi šlo. až to udělám, tak napíšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 mám velkej problém,nebrzdí mi ručka na octě 6/99 81kw,teda jen trochu jen uplně nahoře jinak jde volně jako ba tam ani zuby nebyly.co s tím ,seřídit to přímo na válečku? měl by bej se samostavem ne? nebo na lanech.jinal jak se dostat pod ten popelník vzadu vložku popelníku jsem vyndal a tam žádný šroubky nejsou.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.