Treeper Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Zdravím Blíží se vánoce a tak bych si chtěl pořídít nové autoradio v ceně do 2500,- podmínkou je USB vstup na výběr toho moc neni ale rozhoduju se mezi Kenwood a Pioneer , které by jste doporučili?? Popř. něco uplně jiného?? DIK za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wdave Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Teďka jsem kupoval Kenwood, předtím jsem měl pioneera ale neměl usb. http://www.gsmtelefony.cz/index.php?cat=-1&idx=244000 (lepší rádio za ty peníze asi neseženeš ) koupil jsem ho i v tomhle šopu (hraje perfektně přijde mi že zvuk je čistější jak u pioneera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesxx Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Ja ted kupoval Pioneera. Mel jsem pozadavek CD, USB, odnimatelny panel a zeleny podsviceni, aby mi ladilo s podsvicenim v O1. Taky jsem mel hranici 2.000,-. Vybral jsem tohle. Zapojeni jednoduchy, vse pasovalo. Dokonce byly oznaceny draty, ktery prehodit pro koncernovy vozidla VW group. Prehozeni spocivalo pouze v rozpojeni dvou konektoru a jejich zamene. Montaz autoradia bez problemu pasovalo. K autoradiu mam pripojeny zesilovac Za1 a na strese ploutvicku. Radio hraje velmi pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konvík Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 Zdravím Blíží se vánoce a tak bych si chtěl pořídít nové autoradio v ceně do 2500,- podmínkou je USB vstup na výběr toho moc neni ale rozhoduju se mezi Kenwood a Pioneer , které by jste doporučili?? Popř. něco uplně jiného?? DIK za radu Ano také jsem pořizoval nedávno toto rádio Pioneer DEH-2220UB a jsem s ním velice spokojený, kvalitní příjem, čistý zvuk, usb, cd, jednoduché ovládání. Za ty peníze spokojenost...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 Jsou, tedy spíše to byla povedená rádia. Jsou již pouze poslední kousky skladem u prodejců, ale importér do ČR již všechny kousky vyprodal. Co je ale dobré, že naskladnil již novou řadu Pioneer DEH-2300, Pioneer DEH-2320UB a Pioneer DEH-2320UBB. Nestíháme je hned dát na web, ale do víkendu budou vystaveny :-) Doporučená koncová cena je 2290 Kč, ale prodávat se budou zase o kousíček levněji. Určitě ne ale s takovou slevou jako 22xx modely. Postupně budou najíždět i další nové modely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 (editace) kdyby jsi chtěl přihodit tak jsem schopnej ti ho dát za 3000,- Editováno: 21. Prosinec 2010, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 ...šel bych do nového Alpine CDE-120R.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iwhy Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Tiež odporúčam Alpine CDE-120R. Mám ho 2 týždne v aute a veľká spokojnosť. Za bezkonkurenčnú cenu Alpine zvuk a navyše pekný dizajn ktorý perfektne zapadne do O1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.