freikrebs Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Zdarec. Mám problémy se svým fáčkem. Mám fávo s karbcem a teď se vyskytl problém že mám plné sání oleje. Auto vůbec nechce jet na volnoběh zhasíná a svítí kontrolka stavu oleje. Chladící kapalina se neztrácí. Nevíte v čem muže být problém. Prosím poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.34 Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Koľko oleja máš v motore? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freikrebs Vloženo 6. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 moc tam nebude, ale před týdnem sem dolíval cca 1 litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.34 Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Tak to skontroluj,pretože,ak tam bude veľa,tak Ti tam tečie benzín cez membránu a potom Ti ho kompresia tlačí až do sania.To že Ti svieti kontrolka mazania ma na svedomí,že máš riedky olej."alebo naprd čidlo,to je ten lepší prípad" S tým môže súvisieť aj ten volnobeh,že Ti ho neudrží.Tak to zistí a ozvi sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 a vzduchový filtr je v jakém stavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myrace25 Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Podobné sa stalo aj mne, už dlhšie sa trápim s voľnobehom a zlými emisiami, výkon tiež nie je čo to bývalo. Vrchol bol keď som bol prebehnúť auto a zrazu začalo šklbať a spomaľovať. Zrazu zadymilo, a ledva ledva som prešiel 3km, potom motor zhasol, vystúpil som a vyzerá že sanie bolo plné oleja pretože z nasávacej trubky tiekol a nechal som na ceste poriadnu škvrnu. Nerozoberal som to ešte ale plastový prívod sania presakoval olejom a vyslovene hrčal na cestu prúdom. Auto už dlhú dobu neviem nastaviť, voľnobeh raz 1500ot, inokedy 300 a zhasína, na voľnobehu sa hrozne ťažko zberal do otáčok, akoby ho dusilo niečo. Myslel som, že tesnenie pod hlavou, ale bolo dobré, pre istotu vymenené. Chladiaca kvapalina sa nestráca. Olej bol asi v pólke odmerky. Ak by sa niekto stretol s podobným niečím, prípadne nejaké tipy. AC pumpa bola dlhodobo v pohode. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XpavR79 Vloženo 9. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2022 V 10. 4. 2017 na 21:49, myrace25 napsal: Podobné sa stalo aj mne, už dlhšie sa trápim s voľnobehom a zlými emisiami, výkon tiež nie je čo to bývalo. Vrchol bol keď som bol prebehnúť auto a zrazu začalo šklbať a spomaľovať. Zrazu zadymilo, a ledva ledva som prešiel 3km, potom motor zhasol, vystúpil som a vyzerá že sanie bolo plné oleja pretože z nasávacej trubky tiekol a nechal som na ceste poriadnu škvrnu. Nerozoberal som to ešte ale plastový prívod sania presakoval olejom a vyslovene hrčal na cestu prúdom. Auto už dlhú dobu neviem nastaviť, voľnobeh raz 1500ot, inokedy 300 a zhasína, na voľnobehu sa hrozne ťažko zberal do otáčok, akoby ho dusilo niečo. Myslel som, že tesnenie pod hlavou, ale bolo dobré, pre istotu vymenené. Chladiaca kvapalina sa nestráca. Olej bol asi v pólke odmerky. Ak by sa niekto stretol s podobným niečím, prípadne nejaké tipy. AC pumpa bola dlhodobo v pohode. Díky Ahoj, načo si potom prišiel? Obdobná vec trápi aj mňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2022 @XpavR79 necituj příspěvek přímo nad sebou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.